Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak! Ez az alak be jön bektek vagy már kövér?
Nem, nem jön be. Én körülbelül semmi vonzót nem látok benne, felőlem meztelen is lehetne, különösebben nem érdekelne. Kövér vagy sem... igazából ez sem érdekel. Ízlésemhez képes igen.
Se a nagy mell, se a nagy fenék nem vonz. Alap ideálom az a tipikusan vékony, vagy "enyhén sportos" alak (de ez is szintúgy vékony). Ehhez társulva pedig egy kicsi mell és fenék, ami tetszik. Számomra így arányos és szép! Lényegében a képeket látható alak olyan, ami szándékosan az én ízlésemnek nem szeretne megfelelni. A baj még nem is az lenne, hogy alapjáraton nem jön be, mert mondjuk vastagabb az ideálomtól, hanem szánt szándékkal tette magát ilyenné. Ezzel igazából még kezdeni se lehet semmit, max műtét (ismét) útján. Biztos van, akinek tetszik, de hogy én igen erős kivételt képzek, az is biztos. Csak nem kell felháborodni, duzzogni, ha valaki visszautasítja és egy világ dől össze benne, vagy talál kifogásokat, hogy biztos a másik meleg, meg ehhez hasonló f*ságok. Nem tudom, hogy csak én találkoztam ilyenekkel, de mind férfiak (tipikus kondis), mind pedig nők (tipikus plasztikázott) valamiért igen gyakran nehezen élik meg a visszautasítást. Mondjuk, ha már egy csomó időt és pénzt fektettek olyanba, ami végül hátrány lett és előnynek gondolták... megérthető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!