Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bántalmazó kapcsolaton hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántalmazó kapcsolaton hogy lehet túl lendülni?

Figyelt kérdés
Próbáltak velem már férfiak ismerkedni, de egyszerűen nem megy nekem, nem tudok senkiben sem megbízni, még csak egy kicsit sem. Igaz inkább érzelmileg bántott, és nem is tartott túl sokáig, de akkor sem tudom magam túl tenni rajta. Nem tudom miért, de az rossz érzés hogy ő már rá talált a nagy őre, akit biztos soha nem fog otthagyni már. Ha Isten létezik, neki szerencsét ad mindig, míg nekem sose.
2020. febr. 18. 12:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nagyon nem vele kéne foglalkoznod. Van egy nője, oké. Lehet, hogy egy semmirekellő, műcsöcsű kis pi.. a. Lehet, hogy fél év múlva sehol nem lesz. Ettől neked sem jobb, sem rosszabb nem lesz, hogy a múlton rágódsz. Itt az ideje magaddal törődnöd! Most van rá időd végre.
2020. febr. 18. 12:30
 2/9 A kérdező kommentje:
Hát ha feleségül vette már, nem hiszem hogy valaha elhagyná. Főleg ha majd gyerekük is lesz.
2020. febr. 18. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Sokunkat bántottak, átvertek, manipuláltak.

Ezt meg kell szenvedni, el kell siratni, pont. Aztán az élet megy tovább. Nem könnyű újra bízni, de saját érdekedben kénytelen vagy.

Ha nem szavazol bizalmat senkinek, egészen biztos nem lesz boldog kapcsolatod.

Ha bízol, fennáll a veszélye, hogy újra bántanak, de annak is, hogy szeretni fognak.

Ebből a két esetből csak a másodikból tudsz jól kijönni.

2020. febr. 18. 13:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Amiket írsz, az alapján nem voltál bántalmazó kapcsolatban, hanem neked vannak problémáid.

Te vagy az a lány, aki 20-as évei közepén vesztette el a szüzességét, az exének meg az új kapcsolatában már gyereke van?

2020. febr. 18. 13:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

#4-es vagyok. Most olvasom, persze, hogy te vagy.

Állandóan azon gondolkozol, hogy miért nem veled ilyen boldog.. Keress magadnak egy pszichológust, mert teljesen felesleges dolgokkal megy el az élet így melletted!

2020. febr. 18. 13:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Én nem vele vesztettem el a szüzességem.
2020. febr. 18. 13:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Jól behálózott ez az alak, még most szakítás után is csak vele foglalkozol. Pszichiáter felkeresése jó ötlet lenne, ő segítene túltenni magad rajta, érzelmileg elszigetelődni.
2020. febr. 18. 13:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Foglalkozz saját magaddal és adj esélyt az embereknek. Rengeteg srác van a világban aki örömmel veled lenne.
2020. febr. 18. 14:03
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Durva amit írok, de én kész lennék arra, hogy egy hozzád hasonló nő rajtam vezesse le azt a felgyülemlett agresszióját, mérgét, bánatát, amit ő élt át. Így talán meg tudna a nő szabadulni az őt ért sérelmektől, és virtuálisan visszaadhatná a másik félnek a bántásokat.
2020. febr. 18. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!