Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen jelek utalnak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen jelek utalnak az elején arra, hogy a férfi bántalmazó?

Figyelt kérdés

Egy barátnőm nemrég szakitott a párjával és elkezdett újra ismerkedni. Van egy pasi, akivel már többször találkozott, randizott. Naponta telefonálnak, de barátnőm állitása szerint közölte vele, hogy még nem érzi magát készen egy új kapcsolatra, ettől függetlenül tarthatják a kapcsolatot.

Mégis, a pasi minden egyes találkozáskor nagy csokor rózsával várja, illetve szinte mindig vesz neki valami ajándékot. Pl legutóbb Pandora karkötőt, majd csomó diszt rá, drága cipőt, illetve telefont tervez venni. Mindezt úgy, hogy még nincsenek együtt, állitolag azért, mert a pasinak igy esik jól és mert megteheti.

Ami kissé aggasztó, hogy a barátnőm tesója állitolag érdeklődött a pasiról és azt mondták neki, hogy verte az előző párját, kétes kapcsolatai vannak és valami betegsége is van.

Barátnőm meg nem tudja mit higyjen, nem akarja megszakitani a kapcsolatot vele, aztmondja nem ilyennek ismerte meg.

SZerintem meg pár randi után nem is lehet rendesen kiismerni az embert.

Ami fura volt még, hogy egy este telefonáltak, a barátnőm viccből mondott egy olyat, hogy megy keressen valakit,akivel aludjon. A pasi erre megsértődőtt és lerakta a telefont. Fura, hogy még együtt sincsenek és már féltékeny.

Milyen jelek utalhatnak még igy, az elején arra, hogy a pasi tényleg bántalmazó /lesz? Akik láttatok hasonlót, tudtok adni pár tanácsot?

2019. okt. 18. 12:29
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon egyszerű, hiszen te is leírtad a jelét. Birtokolni akarja a barátnőd. Ennek része a "megvásárlás"ajándékokkal. A másik a konfliktus kezelés, illetve annak hiánya. Ezt egy férfi úgy reagálja le, hogy viccet csinál a dologból, nem bontja a vonalat mint egy hisztis gyermek.
2019. okt. 18. 12:40
 2/11 A kérdező kommentje:
Mondtam a barátnőmnek, hogy nagyon furcsa, hogy ilyen drága ajnándékokkal próbálja úgymond megvásárolni, főleg, hogy még kapcsolatban sincsenek...és hogy biztos fog majd várni ezekért cserébe valamit. Erre csak legyintett a barátnőm, hogy nem igaz, mert ő közölte, és a pasi el is fogadta, hogy még nem akar kapcsolatot. Nekem nem igy tünik, de nem elég elővigyázatos a lány sajnos:(
2019. okt. 18. 12:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
#2 Van egy mondás, hogy más kárán tanul az okos. Sajnos azt tapasztalom, hogy az okos legalább a saját kárán tanul. Hiába győzködnéd te vagy én, míg saját bőrén nem tapasztalja meg, nem fog hinni neked.
2019. okt. 18. 12:48
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabadna elfogadni semmit amíg nincs komolyabb köztetük, ez akár több hónap is lehet. Az, hogy a kezdetektől elfogadott ajándékokat, ez pont olyan, hogy megvásárolta a pénzével. Lehet maradi vagyok a mostani fiatalokhoz, de virágon kívűl soha semmit sem fogadtam el senkitől, csak akivel komoly kapcsolatom volt. Nem azért, mert nagyon el voltam eresztve, hanem pontosan azért, mert az nem normális, ha valaki csak úgy ajándékokkal halmoz el egy nőt. Ott valami nincs rendben, valamit akar tőlem az a pasi, és mit is akarhatna tőlem? Hát lefektetni, de nem valószínű, hogy komolyabb szándéka is van, főleg, ha van pénze és akár nagyobb a korkülönbség is van. Ez egy összetett, dolog, pontosan azért sem kell azonnal ágyba bújni valakivel.

Mert túl szép, hogy igaz legyen.

2019. okt. 18. 12:51
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem elég, hogy a testvére lenyomozta.

Az, hogy ajándékot vesz ismeretlenül semmit nem jelent.

Én is leveleztem innen nővel. 800 kilométerre él. Szimpatikus volt. Mondam neki elviszem Spanyolországba magammal mert már ki van írva a szabadságom befizetve az utam. Több szabadságom pedig az idén már nincs. Nem jött, pedig már csak külön szobát tudtam volna foglalni neki. Múltkor ismerkedtem egy csóró nővel. Anyagliag kisegítettem hó végén. + vettem neki ezt azt. Ettől még nem vagyok szatír. Persze te vagy a barátnő. Hallgass a testvéredre. Nem hiszem rosszat akarna neked.

2019. okt. 18. 13:19
 6/11 anonim ***** válasza:
74%

Folyt.

"Ami fura volt még, hogy egy este telefonáltak, a barátnőm viccből mondott egy olyat, hogy megy keressen valakit,akivel aludjon. A pasi erre megsértődőtt és lerakta a telefont. Fura, hogy még együtt sincsenek és már féltékeny."

Pici szivem ilyen szövegen ki nem sértődne meg?

A tahóságnak vannak fokozatai. Ez a megjegyzés dobogós.

Ha ezután szóba áll veled az ember akkor tényleg gyagyás.

2019. okt. 18. 13:25
 7/11 anonim ***** válasza:

Ezek nem arra utaló jelek.

Inkább figyelje a tesód, hogy másokkal hogyan bánik, hogyan beszél róluk, hogyan viszonyul hozzájuk.

2019. okt. 18. 13:25
 8/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Nem kell belelátni többet, én a barátnője vagyok, és az ő testvére érdeklődőtt a pasiról.

Nem szeretném, ha baja esne, na meg nekem nincs tapasztalatom ilyen téren, ezért kérdeztem, hogy kb mire figyeljen még, mit tudok neki tanácsolni.

2019. okt. 18. 13:34
 9/11 Zsoltmester ***** válasza:
0%
Ilyenek a nők... jaj nem járunk de azért a ajándékot elfogadunk meg szexelünk utána meg csodálkozunk.
2019. okt. 18. 14:06
 10/11 anonim ***** válasza:

Amikor még nem olvastam el a leírást, csak a kérdést, akkor az a válasz fogalmazódott meg bennem, hogy ha a legelején túl tökéletesnek tűnik, ha mindig azt mondja és teszi, amit hallani és látni akarsz, akkor az intő jel.

A leírás után az állításomat csak megerősíteni tudom.

2019. okt. 19. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!