Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet emiatt vagyok ennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet emiatt vagyok ennyire passzív, ennyire feladó?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Nem volt még barátom, de már 14 éves korom óta vágyom egy kapcsolatra. Furcsa tudom...

A lényeg, sokszor érzem azt, h szívem szerint feladnék minent,és h ilyenkor mennyire jó lenne, ha lenne mellettem egy férfi, aki támogat, bíztat. Amúgy álltalában nem szoktam feladni semmit, most pl nem tudnék egy dolgot sem mondani, amit feladtam vna. De most is ott vagyok egy olyan vizsgánál, ahol jó lenne, ha támogatna, h tudatná velem, h menni fog és akk talán több erőm lenne.

Ezen kivül jó lenne,ha tudnám, h vki gondol rám nap közben is. Aki várja, h lásson, akinek fontos lennék.

És aki fontos lehetne nekem. Néha annyira nem tudom hova rakni, kinek adni azt a szeretetet, ami bennem van:/

2010. júl. 23. 19:39
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

neked legalább a család mögötted áll

most nyertem felvételt fősulira. fél évig azt kellett hallgassam itthon, ha nem vesznek fel sehova mehetek dolgozni (amúgy is mentem volna hogy ne legyek itthon). Úgyhogy kb értelek, néha jól esne egy ölelés vagy valami.

2010. júl. 25. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!