Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok ezt őszintén mondjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ezt őszintén mondjátok el mindig?

Figyelt kérdés
Barátnőm mondta, hogy eddig csak egy csávóval volt "úgy", én hiszek neki, tudom, hogy őszinte velem.. Nem is ezért ez a kérdés, hogy vajon hazudott e... Hanem arra volnék kíváncsi, hogy átlagban a lányok szoktak erről hazudni a párjuknak? tehát nem szexkapcsolatban, hanem a párjuknak, akit szeretnek
2020. febr. 17. 14:47
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
73%
Nem kaptam még ilyen kérdést és nincs is senkinek köze hozzá szerintem.
2020. febr. 17. 14:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Ebben igazad van, nem is ezért kérdeztem :D ő is el szerette volna mondani
2020. febr. 17. 14:50
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Van, aki hazudik és van, aki nem szal ezt így nem lehet megmondani. Én egy kezemen meg tudom számolni hány partnerem volt, de ha rákérdeznél akkor onnantól kezdve nem tudnálak komolyan venni.
2020. febr. 17. 14:56
 4/12 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat ;)
2020. febr. 17. 14:57
 5/12 anonim ***** válasza:
91%
Nem szoktam hazudni a páromnak, így ebben sem. Hogy mások mit csinálnak, azt nem tudom.
2020. febr. 17. 15:00
 6/12 anonim ***** válasza:
92%
Akinek sok volt, az mindig lefele kerekít, de sosem mond csak egyet. Akinek kevés volt az általában be is vallja őszintén. De ez nem mindenkire igaz, magamból meg a barátnőimből indulok ki.
2020. febr. 17. 15:01
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszi szépen :)
2020. febr. 17. 15:04
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
én is elomdtam a másodiknak,hogy ő a második.. és nem azért mert kérdezte, hanem csak, hogy tudja még tapasztalatlanabb vagyok
2020. febr. 17. 15:06
 9/12 anonim ***** válasza:
63%
Ha elmondom, akkor igazat. De úgy gondolom, hogy senkinek semmi köze hozzá.
2020. febr. 17. 15:07
 10/12 A kérdező kommentje:
#8as az hogy csak egy csávód volt nem feltétlen jelenti hogy tapasztalatlan vagy, vagy nem tudom xdd
2020. febr. 17. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!