Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol lehet ismerkedni lányokkal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni lányokkal?

Figyelt kérdés

27 éves vagyok és soha még kamaszkoromban sem volt barátnőm. Nem tudok kivel elmenni sehova vagy élményeket szerezni utazni rendezvényekre menni akárhova mert egyedül nem jó meg egyedül moziba és stb. Nem tudom hol lehet csajozni pedig Pesten lakom visszahuzodó félénk személyiségem van de az idő meg telik ügye. Szórakozóhelyekre egyáltalán nem járok mert én nem iszok alkoholt és nem szeretem a részeg embereket egyetemen mivel járok még egyetemre de nagyon sokan foglaltak nem vagyok kezdeményező de nagyon sokan foglaltak. Idén leszek 28 éves és kezdem az egészet feladni kimaradok minden jobol élményekből mert nincs akivel tudnék menni tehát egyszóval nekem a barátnő nem csak barátnő hanem egyben társam is lenne. De nem találok nem tudom mit lehetne tenni mert már 19 éves korom óta ezen gondolkodok és azóta eltelt már egy jó pár év. Társkereső oldalakon sem írnak vissza általában tehát ottsem lehet sajnos már ismerkedni. Haverjaim nincsenek tehát iylen hogy baráti ismertségből ezis kizárva. Járok kondieterembe meg más sportra is de ott sem lehet leszólítani senkit. Tehát nincs ötletem és 2 és fél év és 30 leszek.

27/f

2020. febr. 16. 19:05
 1/3 anonim ***** válasza:
Kocsmában.
2020. febr. 16. 19:14
 2/3 anonim ***** válasza:
Utazni szoktál? Mert akár villamoson, metrón, buszon is megszólíthatsz lányokat, csak ne rögtön úgy kezdd, hogy randiznának-e veled. Egyetemen is simán lehet ismerkedni az évfolyamtársnők körében, vagy ha szerzel haverokat, akkor velük is el tudsz menni valahová, vagy rajtuk keresztül is megismerkedhetsz valakivel. Elmehetsz mondjuk könyvtárba, oda egyedül is mehetsz, és ott is találkozhatsz lányokkal. Vagy megkérheted a rokonaidat, hogy mutassanak be valakinek. De első körben a félénkségedet kellene legyőznöd, illetve gyakorolnod a lányokkal való kommunikációt. Na meg a társasági életet, a barátszerzést.
2020. febr. 16. 19:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Azt ők zaklatásnak veszik. Meg én idegenet nem szólitok le. És ha van párja, Sosem lehet tudni. Más megoldás kell.
2020. febr. 16. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!