Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti miről szerettek beszélgetni egy lánnyal?
hát, ez jó kérdés
olyan témát kell találni, ami mind2-töket érdekli, szal (mivel fiú vagyok, csak ilyeneket tudok) ne a padlóragasztásról meg a számítógépekről, mert a csajokat az nem érdekli, ha megpróbálok számítógépről beszélgetni, rájövök, h hülyeség, mert azt mondja h nem tudom, meg nem tudom és (a változatosság kedvéért) nem tudom
de pl. egy számítógépboltossal tök jól el lehet beszélgetni a legújabb processzorokról meg a videokártyákról
meg kell találni a közös érdeklődési kört, tudom, nehéz, de ha kell neked, akkor muszáj lesz
Személyfüggő, ha tudod h a srác mivel foglalkozik, mi a hobbija, akkor arról is beszélhetsz. Viszont nem mindenki szeret napi 8 óra után a melójáról beszélgetni.
Vagy egyszerűen megkérdezed h miről szeret beszélgetni...
Egyébként a pasikat biztos érdeklik a nők úgy általában, ebből megtudhatod hogyan viszonyul hozzájuk. Persze mindenki azt hazudik amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!