Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kit választanál párodnak? Egy orvost vagy egy ügyvédet?
A kérdés természetesen elméleti.
Tegyük fel, két férfi udvarol neked.
Az egyik orvos, a másik ügyvéd. Ugyanaz a két ember, ugyanúgy néznek ki, ugyanúgy viselkednek.
Melyiket választanád és miért?
A kérdés férfiakhoz is szól. Ti melyik nőt választanátok hasonló helyzetben?
Attól függ, milyen orvos. Az orvos, mint szakma, közelebb áll hozzám, viszont nagyon kevés az olyan lehetőség benne, ami hagy életet az illetőnek. Egy állatorvos, fogorvos vagy hasonló tök jó lehet, de egy traumatológussal vagy belgyógyossal nem biztos, hogy összejönnék... Az ügyeletezés, az, hogy bármikor behívhatják, hogy nincs nyugta hétvégén, ünnepnapokon, stb. soha, az nekem nem hiányzik az életembe. Nem szeretem azokat az embereket, akiknek nincs egy körülbelüli munkaideje reggel és délután között hétköznaponként, amin kívül miénk a világ...
Tudtommal egy ügyvédnél ez azért simábban megy. Szóval emiatt ő lenne a jobb.
Egyiket sem. A kettes már leírta, hogy miért.
Nő vagyok, sosem akartam magamnak olyan férfit, aki szintekkel felettem van, ugyanis a legtöbb elnyomó, bántalmazó a “befolyásosabb rétegből” kerül ki. Mert ők majdnem mindent megtehetnek, kapcsolataik vannak, így simán kicsinálhatják a párjukat egy válás során.
Rendőr, ügyvéd, orvos, politikus.... mindegyik veszélyes, ha megromlik a kapcsolat.
Mivel én is orvos leszek, ezért orvost, de ügyvéd is jöhet, igazából sosem a foglalkozása érdekelt senkinek.
Aki elteszi a másikat láb alól szakítás után, az nem az orvos, hanem a pszichopata.
Én orvostanhallgató vagyok. Sosem érdekelt,hogy honnét jött az,aki éppen tetszik/udvarol/szeret.
A szüleim jogászok,nagyon rendes emberek minden szempontból.
Hülyeség az,hogy minden bántalmazó magasabb rétegből jön.
Ha választhatnék,akkor egyiket sem.
Az orvosok rendkivűl hiú emberek, elég magas EGO-val és nagyon belterjes társadalom, nem szeretnek alkalmazkodni.
Ha kénytelen lennék választani akkor inkább ügyvédet választanék, de kizárólag olyan ügyvédet, aki külön tudja választani a munkáját a magánéletétől. Van olyan haverom aki ügyvéd és ha nem tudnám mi a munkája akkor gond nélkül azt mondanám hogy közgazdász vagy mérnök(én is az vagyok). De van olyan nő ismerősöm is, aki minden beszélgetésünkben elkezd szakmázni és bírálni, kötekedni, szakérteni, ilyen szakbarbár emberrel soha nem kezdenék kapcsolatot.
Pusztán hivatás szempontjából egy orvos munkája nekem szimpatikusabb, viszont sok igazság van abban is, amit az előttem szóló leírt. Borzasztó belterjes társaság, egy olyan világ, amibe én nem illenék bele, ráadásul valószínűleg alig lenne időnk egymásra.
Ügyvédet kevesebbet ismerek személyesen. Nem egy szimpatikus szakma, de biztos lehet becsülettel is csinálni. Meg attól függ, hogy milyen ügyvéd.
Nyilván fiktív kérdés, mert nincs két egyforma férfi sem kinézetre, sem kisugárzásban, sem gondolkodásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!