Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek mindenkinek van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mindenkinek van egy másik fele?

Figyelt kérdés

Lassan 26 èves nőkènt kezd aggasztani, hogy nincs senkim.

Eddig 1x volt egy komoly kapcsolatom ami èvekig tartott de azt vègre elengedtem teljesen most meg olyan üres az èletem.

2020. febr. 13. 14:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nehéz erre választ adni: szerintem van is, meg nincs is. Van, mert van, hogy megtalálja a közös hangsúlyt, nevezőt a másikkal az ember, és tudnak együtt élni. Azonban nincs, mert ha az előző pont igaz lenne, akkor tartós maradna (majdnem) minden kapcsolat, nem lenne szakítás-válás.
2020. febr. 13. 20:55
 12/13 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkinek megvan a párja, mindenkinek van nagy Ő, csak valakinek több jut, főleg fiatalon. Valakinek meg 35-40 évesen jön az első komolyabb kapcsolata, mert akkor jön rá, hogy amit eddig ő kapcsolatnak hitt az csak bohóckodás volt, vagy nem is jutott neki addig olyan nő aki megfelelt volna neki.

Én egyszer voltam szerelmes, de az is viszonzatlan volt, volt azonban két párkapcsolatom, és nem tudtam egyikbe se "beleszerelmesedni". De még fiatal vagyok még van időm.

2020. febr. 13. 21:35
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem, ez butaság. Én egy egész vagyok. És nekem sem kell fél-ember.
2020. febr. 14. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!