Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, lányok! Szerintetek az nagy baj, vagy (még) normális?
Fiúk, lányok! Szerintetek az nagy baj, vagy (még) normális?
16/F vagyok, és az a helyzet, hogy mereven a péniszemről a fitymám csak a makk feléig húzódik vissza magától, a makk alá hogy visszacsússzon kézzel kell hogy rásegítsek. A makk alá kb 1 cm-re tudom lehúzni, tovább már veszül nagyon. Majd a makk alatt ilyen kis fitymagyűrű keletkezik, (ha teljesen levan huzva makk alá). (És ha elengedem lassan visszacsúszik kb makk feléig) Szerintetek? Tippek, ötletek?
Szerintem ne nagyon izgulj ezen.Elvégre mindenkinek másmilyen a pénisze.Még azt akarom kérdezni hogy volt e kiskorodba fitymaszűkületed, mert akkor lehet hogy azér van ez.
13/F
Nekem pl makk alá le se megy csak ha kézzel rásegítek, nincs a tiéddel semmi baj szerintem
15/f
Frankón adtak tanácsot a 13-15 évesek:-)
Csak tudnám mit kerestek a felnőtt szex oldalon. Ti tudjátok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!