Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon direkt csinálja igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon direkt csinálja igy?

Figyelt kérdés
Barátommal 6 hónapja járunk,nagy pecás, én csak egy éve..Mostanság lejárunk nagy ritkán pecázni együtt mióta kicsit jobb idő van.. Általában ha lemegy vasárnap valamelyik barátjával délelőtt addig én gyors megcsinálom a házi munkát ami még rám vár, megbeszéljükmindig, hogy akkor 1 fele lemegyek én is... Felhívom indulás elött, hogy mizu elinduljak e, na és akkor van az, hogy áhh lementek csonakkal messzire... De ez mindig csak akkor van ha lemegy a haverjával délelött és megbeszéljük, hogy akkor 1kor elindulok én is le.. Ha nincs megbeszélve akkor nincs ez akkor mikor hazaér mesél, hogy mi volt itt voltak lent nem mentek sehova tovább... Eszembe jutott már az, hogy netán nem akarja, hogy találkozzak a barátaival..? De akkor mikor megkérdezem, hogy nem lenne baj ha késöbb én is mennék akkor miért mondja, hogy nem... Múltkor is megbeszélte velem, hogy akkor menjek le 2.órára hozzájuk... Elindultam 1:45kor erre hív hogy ne induljak el mert jön vissza... Kicsit fura egybe esés már ez nekem... Pedig mindennap kimegy a barátaival pecázni, szóval azt se lehet mondani, hogy nem hagyok neki időt, hogy a barátaival legyen.. Vagy csak én gondolom rosszul?
2020. febr. 9. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy a barátai gázosak, vagy egyenest csal. Én egyszer felbukkannék a semmiből, hogy ott van-e egyáltalán.
2020. febr. 9. 15:22
 2/6 A kérdező kommentje:
Állitólag mindig jön a haverja érte, sokszor az apja szól, hogy itt áll már a haverod kocsival.
2020. febr. 9. 15:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk nem értem akkor miért hangoztatja, hogy majd lemegyünk a barátaival is pecázni.. Vagy netán szégyellne? Bár nem tudom miért mert kultúráltan nyilvánulok meg és a külsőmre igényes vagyok..
2020. febr. 9. 15:31
 4/6 A kérdező kommentje:
Mondjuk az is erdekes, hogy szilveszterkor ketten szilvesztereztunk, pedig elmondasa szerint a barataival szokott es volt, hogy elkopte magat, hogy régen mikor meg a volt baratnojevel ment akkor is a haverjaival szilvesztereztek... Nem tudom eldonteni, hogy engem szegyell mert 10 evvel fiatalabb vagyok nala, vagy a baratait szegyelli elottem..
2020. febr. 9. 15:35
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg máskor állítólag átjöttek a barátai hozzá, mióta itt lakok náluk, azóta nem.. Nem tudom, hogy mit mesélhetett rólam vagy fogalmam sincs..
2020. febr. 9. 16:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak félt tőlük.
2020. febr. 9. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!