Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azzal egyetértetek, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azzal egyetértetek, hogy az ismerkedésbe ugyanannyi erőfeszítést kéne beletennie mindkét félnek?

Figyelt kérdés
Ha egy nővel ismerkedek, akkor nem meghódítani akarom, nem tulajdonként szeretnék rátekinteni, hanem inkább barátként, aki a párom is. Ezért úgy gondolom, nem várok el azzal sokat, ha azt szeretném, hogy ugyanannyit érdeklődjön felém, a beszélgetést ne csak én kezdeményezzem, ne csak nekem legyenek ötleteim, ne csak én hívjam el találkozóra.
2020. febr. 8. 07:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy gondolom, ha nem is egyenlő mértékben, de a nőnek is tennie kellene valamennyi erőfeszítést. A férfiak is természetes módon igénylik a törődést, és ha ez csak egyoldalú, akkor a kapcsolatnak nem lesz hosszú élete.
2020. febr. 8. 10:20
 12/15 anonim ***** válasza:
88%

Ha valaki érdekel akkor nem mérlegelek meg szamolgatok hogy ugyanannyi legyen,hanem amikor csak tudom keresem.

De valahogy az az elterjedtebb és már regen is az volt hogy a férfi udvarol ugymond ....nem a nő koslat utána.

Ez mar alapból nem lehet 50-50.

2020. febr. 8. 10:44
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem hiszek az udvarlásba. Nem vonzanak a klasszikus szereposztások, jobban szeretem azt, ha valaki hozzám hasonlóan szabadelvű. Azt szeretem, hogyha beszélgetek valakivel úgy, mint barát és, ha lesz szexuális vonzalom akkor megy minden a maga útján, szerintem ez így korrekt. Azzal sajna egyetértek, hogy nem nagyon lehet ismerkedni.
2020. febr. 8. 13:09
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Itt sokan azt mondják hogy a férfinak udvarolnia kell... Nem igaz. Manapság egyre több nő vágyik a hódítás élményére. Lásd pl: a pasit akiről tudja hogy megkaphatja kikosarazza, de az elérhetetlen rosszfiú után fáj a szíve.

Nyilván a férfinek kell lépéseket tennie, de itt jön a csavar, ami a kérdésben is szerepel: férfiként soha ne tegyél egy kapcsolatba több erőfeszítést, mint amennyit a nő tesz. Amint azt látja hogy számodra fontosabb ez az egész mint neki, elkönyvel könnyen kapható lúzernek, és új kihívást fog keresni, egy másik pasi személyében.

2020. febr. 8. 19:27
 15/15 anonim ***** válasza:
41%

De, igen, a férfi udvaroljon.

Ő hívjon fel, ő hívjon randira. Még jó, hogy nem én kezdeményezek nőként.

Azt ő pontosan érzi, mi a reakcióm az ő kezdeményezéseire. Ennek megfelelően teszi vagy nem teszi a következő lépést - nyilván ha ímmel-ámmal válaszolgatok vagy hallgatok nagyokat a randin... akkor feladja. És jól teszi.

Később, amikor már párszor találkoztunk és úgymond kapcsolat lesz belőle, természetesen kiegyenlítődnek az arányok.

De az udvarlás az udvarlás.

"Amint azt látja hogy számodra fontosabb ez az egész mint neki, elkönyvel könnyen kapható lúzernek, és új kihívást fog keresni, egy másik pasi személyében"

Ha így lesz, az akkor is így történne, ha nem teszel bele annyit. Kockázat nélkül pedig nincs üzlet.

2020. febr. 10. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!