Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedett igy, ha bejöttem neki?
Sokáig gondolkodtam , ha bejövök egy pasinak vagy nem , a viselkedése ellentmondásos volt , sok szemezés, sok bók , és semmi konkrét , végül azt mondtam, hogy beképzelem magamnak , volt hogy mellette álltam mert bemutatót tartott , és szólt viccesen hogy túl közel állok, meg múltkor hogy túl sokat bámulom , és mondta , egyszer , mikor lerobbant az autòm , ha kell hazavisz , de nem tud hazáig vinni úgysem , csak a megállóig , és akkor arra gondoltam , hogy lám ezt az egészet csak elképzeltem és tovább kell lépjek , mert csak vicces, és semmennyire nem jövök be neki
De sokat vicceltunk továbbiakban is .
Valahogy túlléptem rajta mert nagyon tetszett . Több hónapon át ezzel keltem feküdtem , és nem tudom miért sokszor úgy tunt , hogy extra ki van rám , mintha nem birna, sokat lakott bennem , és hetyke volt , elutasitó sokszor , foghegyröl beszélt velem , mint akinek elege van belölem . Akkor láttam , hogy más nökkel tud más lenni , és nagyon szenvedtem , hogy igy kisiklottak a dolgok
Néha elkaptam hogy lopva bámul , de ez semmit nem jelent .
Vegul leépitettem magamban a vonzalmat
Most megtörtént a pálfordulás , kiderult , hogy oda és vissza van értem , nagyon meglepö volt !!!! Végül felfedte a kártyáit magától !
Nem képzeltem be , igaz volt , amit éreztem
De most már nem tudom mi legyen , mit higyjek és nem értem miert volt undok velem sokszor ?
És egy negyvenes pasi , nem tini
De mintha lenézett volna , gyulölt volna sokszor lehet tévedek
Én hogy viselkedtem ? Nem tudtam rajta eligazodni !
Mindenki azt mondta beleképzelek dolgokat és nem kellek neki , fogjam fel , mèg itt a gyakorin is .
A kisfiúk is meghúzzák annak a lánynak a haját, aki tetszik nekik.
Valószínű hatással voltál rá, hogy így bénázott, tanulnia kell még az ismerkedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!