Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleségemtől elváltam 1 éve, majd tegnap beszélgetünk facen és írja, hogy kíván szexuálisan! Mi baja?
Nekem, ha valakivel ellaposodott a kapcsolatom és már nem kívánom és szakítok vele, akkor utána már nem tudom többé kívánni. Szerintem csak ki vagytok éhezve és ez megszépíti az emlékeket. Ha tényleg olyan jó lett volna kettőtök között a szex, használhattátok volna feszültség levezetésre egymásnak való beszólogatás helyett....
Nem jó ötlet ez, de döntsd el te magad, mit akarsz tenni.
21-es!
Hmm.. szerintem full reálisan látod a dolgot! Nem beszélt ő semmilyen érzelemről,csak azt hajtogatta,hogy kíván szexuálisan! Na mindegy! Szexelünk egy jót!
19-es!
Ne döbbenj meg! Mert látod 45 éves nő létére semmi mást nem akar csak szexet! Csak szexet!!!
Nem a volt feleségeden döbbentem meg mert nálatok még bármi lehet, attól függetlenül hogy most összevissza beszél, és lehet hogy magának se vall be mindent.
Inkább azon hogy milyen sokan évekig képesek szexelgetni érzelmek nélkül. Tudtam eddig is hogy sok ilyen van, de mindig meglepő konkrétan hallani. Azt gondolná az ember hogy a szex az érzelmek kifejezésére van. Anélkül valahogy undorító.
"Inkább azon hogy milyen sokan évekig képesek szexelgetni érzelmek nélkül. Tudtam eddig is hogy sok ilyen van, de mindig meglepő konkrétan hallani. Azt gondolná az ember hogy a szex az érzelmek kifejezésére van. Anélkül valahogy undorító."
Én írtam, hogy 2,5 évig jártam össze az exemmel. És alapjaiban egyet értek veled, de most őszintén, valakivel pl 10 évig voltatok egy pár, egymással vesztettétek el a szüzességeteket, van mondjuk egy közös gyerek is, és egyfajta megszokás kialakult az évek során, bár már nem vagytok együtt, és ezzel szemben egy vadidegennel való üres szex azért bárki bármit mond, össze sem hasonlítható.
(Mindkettőben volt részem, tudok különbséget tenni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!