Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt feleségemtől elváltam 1 éve, majd tegnap beszélgetünk facen és írja, hogy kíván szexuálisan! Mi baja?
11-es!
Ssnszos,hogy hasonló a szitu. Erre is gondoltam. De neked jól esett a szex vele olyankor?
Általában akkor nyúlunk vissza a régihez , ha az új dolgok nem mennek jól , az új kapcsolatok
Ilyenkor a régi biztonságot ad
Lehet , hogy nem úgy alakultak a dolgok , ahogy hitte
Nekem már picit úgy tűnik, hogy minket akarsz meggyőzni, hogy had dugd már meg a volt asszonyt :D
Ha így éreztek akkor mire vársz? Majd lesz ami lesz...
2 és fél évig jártam össze az exemmel, persze szakaszosan, mikor nem volt kapcsolatom.
Én ezt nem javasolnám, pontosan azért, mert azt írtad, te még érzel iránta valamit.
Na, ahogy nálunk ez ment, folyamatos volt az érzelmi hullámvasút, mindkettőnk részéről. Csak sajna úgy nézett ki a dolog, hogy amikor ő érezte úgy, hogy szeretné újra kezdeni, akkor én nem, és fordítva is, mire úgy éreztem, akkor ő nem akarta. De amint nekem képbe került valaki, abba mindig beleba$zott ilyen-olyan módokon. És ezt játszottuk 2,5 évig, míg nem lett neki komoly kapcsolata. Akkor egy kicsit szar volt, de másrészről fellélegeztem, hogy végre élhetem a saját életem, nem velem lesz elfoglalva, hogy tegyen tönkre. Másfél hónapra rá megismertem a párom, és gyakorlatilag azóta ezt a "szex az exxel" dolgot elástuk jó mélyre.
Pont ugyanúgy egyedül van, mint te. Ennyi. Kell valaki neki, akiben megbízhat. Azért nincs senkije, mert nem bízik meg senkiben! Rólad tudja ki vagy, ismer, 100% pontosan tudja, hogy mit kaphat tőled. Ezért találtmeg újra. Nem mer nyitni és kockáztatni, helyette inkább visszaülne a langyos hígfosba.
Nem jó ez így. Egy dugást megér, mert miért ne? (Tényleg így, hogy ki vagytok éhezve.) De szerintem ne hagyd, hogy visszakönyörögje magát egy kapcsolatba! Nem lenne más! Ugyanaz a megszokás jönne elő, amiben nem tudtok együtt élni.
Nagyvonalakban ezt látom a sztoriban, ezt tudom javasolni, így tudod megvédeni magadat.
Szóval szex után nyugodtan elzavarhatod, hogy találjon valakit magának,és ne éljen a múltban! 🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!