Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A magyar férfiak a legjobb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magyar férfiak a legjobb külsejűek átlagban Európában, vagy akár a világon is?

Figyelt kérdés

Az olasz pasik jóképűsége az csak egy amerikai klisé, mivel annak idején nagy számmal érkeztek olaszok, akik jobbképűek voltak mint a brit/ír/skót pasik, ezért az amerikai filmekben elterjedt róluk, hogy milyen sármos férfiak.

Azonban a valóság nagyon mást mutat. Valóban jobb pasik mint az angolok, de én már jártam 4-szer is Olaszországban, egy átlag olasz pasi kvázi sokkal rondább mint egy átlag magyar.

A szlávoknál, németeknél meg fényévekkel jobbak vagyunk. Könnyen lehet akkor, hogy mi vagyunk a legvonzóbb férfiak a világon?

2020. febr. 6. 12:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az is faszsag, hogy a magyar nok a legszebbek. Skandinav nok, meg oroszok sokkal szebbek atlagban. De a magyar ferfiak sem tul szepek szerintem.
2020. febr. 6. 13:11
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
😅😅😅😅😅
2020. febr. 6. 13:25
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Én Ukrajnában nőttem fel és voltam Oroszországban is, és az biztos igaz, hogy a szláv pasiknál még a magyarok is jobbak ( női viszonylatban ez fordítva van egyébként), de hogy a legszebb legyenek. 😂🤣🤣

Egy barátnőm sok helyen járt külföldön : Kanada, USA, Anglia. Szerinte a kanadaiak a legsármosabbak. Én csak színészi viszonylatban tudok nyilatkozni és tényleg nagyon sok sármos vagy szép kanadai férfi és női színész van még az amerikaiakhoz képest is, szóval én hiszek neki hogy sok jó egyed van ott, azt nem tudom hogy a leghelyesebbek-e, de fényévekkel jobbak mint a magyarok. 😀

2020. febr. 6. 13:41
 14/22 anonim ***** válasza:
Régen volt már: én a bolgár pasiktól ájultam el.
2020. febr. 6. 13:46
 15/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ez így nem több egy magánvéleménynél. Legalább képes bizonyítékokkal támasztottad volna alá az elméletedet.
2020. febr. 6. 14:14
 16/22 anonim ***** válasza:
67%
A magyarok a világ legelhízottabbjai között vannak az amcsikkal együtt. Nincs ebben semmi jóképűség. Átlagban.
2020. febr. 6. 14:45
 17/22 A kérdező kommentje:
De csak a nők vannak nagyon elhízva, főleg szülés után. Nem a dagadt emberekről beszélünk, hanem a normálisakról...
2020. febr. 6. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

A pasiknak meg még szülni sem kell az elhízáshoz. Na erre varrjál gombot.

A magyar férfiak àtlagosak vagy rondák többségében. És ez a világ más országaiban is ugyanígy van. A helyes, jóképű egyedek kevesebben vannak az egész világon.

2020. febr. 6. 15:21
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

"De csak a nők vannak nagyon elhízva,"

Nyuszika, nézd már meg a KSH statisztikáit! A férfiak NAGYOBB arányban vannak elhízva. Szülés nélkül is, ami elég nagy szégyen rájuk nézve.

2020. febr. 6. 16:09
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
Több elhízot férfi van hazánkban mint nő! És ők nem szülnek 🤣
2020. febr. 6. 16:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!