Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar férfiak a legjobb külsejűek átlagban Európában, vagy akár a világon is?
Az olasz pasik jóképűsége az csak egy amerikai klisé, mivel annak idején nagy számmal érkeztek olaszok, akik jobbképűek voltak mint a brit/ír/skót pasik, ezért az amerikai filmekben elterjedt róluk, hogy milyen sármos férfiak.
Azonban a valóság nagyon mást mutat. Valóban jobb pasik mint az angolok, de én már jártam 4-szer is Olaszországban, egy átlag olasz pasi kvázi sokkal rondább mint egy átlag magyar.
A szlávoknál, németeknél meg fényévekkel jobbak vagyunk. Könnyen lehet akkor, hogy mi vagyunk a legvonzóbb férfiak a világon?
Szerintem ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be. A magyar viszonylag vegyes felvágott, ha csak a hajdanán beáramló népvándorlásokat vesszük alapul. Ez pedig pozitív a kiválasztódás szempontjából.
Érdemesebb lenne angolul feltenni a kérdést egy turisztikai fórumon, hogy a külföldiek hogyan látják ezt.
Egy bizonyos életkorig mindkét nem jól teljesít ilyen téren, de aztán kb 35 év fölött elkezd zuhanórepülésbe menni a külső mindkét nemnél.
Aztán, hogy afölött melyik nem a rondább....szerintem kb egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!