Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfi az aki túl nyálas?
-Amikor még semmi közötök egymáshoz, de már olyanokat ír neked, hogy "Édes szivem, én lehoznám a csillagokat is az égről érted, mert te vagy életem legnagyobb ajándéka, a legszebb virág a mezőn...." és hasonlók.
-A nap minden PERCÉBEN ír neked, és mindig olyanokat, hogy "Kicsim, szivem, édesem..." stb. Természetesen még mindig nincs közötök egymáshoz.
-Amikor együtt vagytok és ő folyamatosan gyertya fényes, kiöltözős vacsorát akar veled, vagy színházat.
-Ad neked 50-100 szál rózsát, és a bónusz az, ha pont az 50. vagy a 100. mű, és ezt mondja.: "Addig foglak szeretni amíg az utolsó szál rózsa el nem hervad".
-Folyamatosan "verseket" ír neked.
-Folyamatosan szerelmes idézeteket írkál neked.
-Mindig olyanokat ad neked, hogy plüss, vörös rózsa, szív alakú csoki, gyűrű, stb.
-Eljátsza, hogy ő milyen vajszívű és sértődékeny, gyenge lelkű ember.
Kb ennyi. Egyébként az ilyen pasik általában hamar félrelépnek(Sok olyan csajt ismertem akiknek hasonló pasijuk volt, és mind csalta őket, de biztos van kivétel, azonban általában ez mind színjáték.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!