Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Bejön ez a nő? Vonzó mi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Bejön ez a nő? Vonzó mi?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2020. febr. 5. 17:58
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
81%

Az ilyen nők jönnek be:

[link]

2020. febr. 5. 20:01
 12/19 anonim ***** válasza:
81%

"Szegény Adriana Lima, a világ egyik legszebb nője dehát a rák bánja, a gyakori kérdések oldalának, és a mi országunknak csak egy 10/4-es. Szerintem bottal se piszkálná itt meg senki, nem is értem ezeket a buta kérdéseket, há' nekünk nem felelnek meg a világ megszebb női csak a legeslegszebbek."

Én pontoztam 10/4-re. Tudtad, hogy a szépség relatív? :) Én is látom, hogy az arca tökéletesen szimmetrikus, szép az orra a szája, a szeme, mégse olyan az összkép, ami nekem bejön. Ráadásul az egyéb vonásai valójában teljesen maszkulinok. A feje, a feje formája markánsan kocka alakú, ami nagyon férfias. David Beckhamnek ugyanilyen kockalakú a feje, és ő az egyik legférfiasabb vonásokkal rendelkező ember, akit csak mondani lehet.

Számomra egyáltalán nem nőies. Annak ellenére sem, hogy teljesen szimmetrikus az arca.

2020. febr. 5. 20:20
 13/19 anonim ***** válasza:
86%
Nagyon ilyen flegma b..szott róka arca van. Én a mosolygós aranyos lányokat szeretem. Nekem ez 10/3 jóindulattal.
2020. febr. 5. 20:22
 14/19 anonim ***** válasza:
32%
Igen, szuper:).
2020. febr. 5. 20:32
 15/19 anonim ***** válasza:
72%
Szép, szép, de tucat. És a szomszéd lány sokkal szebb, nem viccelek. F 41
2020. febr. 6. 06:56
 16/19 anonim ***** válasza:
94%
Nekem ő sosem jött be arcra. Olyan, mint egy jobban sikerült travi.
2020. febr. 6. 11:01
 17/19 anonim ***** válasza:
31%

Cigó vagy hogy ilyen az ízlésed?

A 11-es linkelt be egy bájos magyar lányt. Na ő igen!!!

2020. nov. 22. 21:55
 18/19 anonim ***** válasza:
12 Persze hogy nem nőies számodra, ha a te arcodban semmi csont, csapottan egyben hosszúkás a fejed vagy tejfölös golyófej. Akkor az ő arcát idegennek érzed a saját tükörképed miatt, mivel állandóan azt látod, és a rokonaidét. De attól még nőies, csak más a genetikátok. Valószínű mivel van férje és két gyereke is, pláne nem okozott gondot az hogy bárki is férfinek látta volna... Annyi hogy műás az ízlésed mert te is érzed hogy baromira nem illetek egymáshoz. Ennek a nőiességhez semmi köze.
2020. nov. 23. 13:57
 19/19 anonim ***** válasza:
55%
leonardo decaprio se tetszik mindenkinek vagy nincs elszállva tőle, akkor most mi miért legyünk ettől a nőtől ? Ízlés kérdése, persze szép de nem hoz lázba a külseje alapján.
2021. márc. 27. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!