Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Bejön ez a nő? Vonzó mi?
"Szegény Adriana Lima, a világ egyik legszebb nője dehát a rák bánja, a gyakori kérdések oldalának, és a mi országunknak csak egy 10/4-es. Szerintem bottal se piszkálná itt meg senki, nem is értem ezeket a buta kérdéseket, há' nekünk nem felelnek meg a világ megszebb női csak a legeslegszebbek."
Én pontoztam 10/4-re. Tudtad, hogy a szépség relatív? :) Én is látom, hogy az arca tökéletesen szimmetrikus, szép az orra a szája, a szeme, mégse olyan az összkép, ami nekem bejön. Ráadásul az egyéb vonásai valójában teljesen maszkulinok. A feje, a feje formája markánsan kocka alakú, ami nagyon férfias. David Beckhamnek ugyanilyen kockalakú a feje, és ő az egyik legférfiasabb vonásokkal rendelkező ember, akit csak mondani lehet.
Számomra egyáltalán nem nőies. Annak ellenére sem, hogy teljesen szimmetrikus az arca.
Cigó vagy hogy ilyen az ízlésed?
A 11-es linkelt be egy bájos magyar lányt. Na ő igen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!