Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vonzó a férfiak javának ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó a férfiak javának ez a testalkat?

Figyelt kérdés
[link]
2020. jan. 2. 20:58
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem túl vékony. De én nő vagyok(157 cm/46 kg).
2020. jan. 2. 21:05
 2/20 anonim ***** válasza:
72%

anorexiás vagy ???

borzalmas gebe

2020. jan. 2. 21:06
 3/20 anonim ***** válasza:
23%
Ő te vagy? :)
2020. jan. 2. 21:09
 4/20 A kérdező kommentje:
Nem, dehogy
2020. jan. 2. 21:12
 5/20 anonim ***** válasza:
90%

Beugratós kérdés :D

Mivel ha kritikát fogalmazol meg, hogy neked más jön be, akkor jön a reakció "há mit akarsz még dödödödö"

Ha pedig agyondicséred akkor "Há' persze mert csak ez a jó dödödödö"

De azért kíséreljük meg. Természetesen objektíven nézve ő egy szép - valószínűleg - modell. Alkata is a népszerűbbek között van, bár kicsit agyonretusált, de hát ez manapság kötelező beugró (lásd South Park "A hobbit" című epizódját). Személyiségéről semmit nem tudunk így nehéz dönteni, lehet nyerő is, meg szörnyű is, ami javíthat vagy ronthat az összképen.

Az egyetlen probléma talán vele - ez csak szubjektív, hogy olyan mint egy "doll", egy mattel-játékbaba, egy porcelánfejű gyűjteménybábu. Ez az egyetlen dolog ami kicsit rontja, olyan ez, mint férfiaknál az ilyen turbó-gyurma Igazságos Izomtibik akik hiába izmosak, már szürreális hatást keltenek.

Javának tuti vonzó, mert a legtöbb férfinek szinte mindenki az, ha csak egy-egy éjszakáról van szó. Komolyabb kapcsolathoz több kell, akik pedig csak külső alapján istenítenek azok betegek, bár létező jelenség mindkét nemnél. (Lásd random színészférfiak sleppjét is, főleg a tinilányok által)

2020. jan. 2. 21:16
 6/20 A kérdező kommentje:
#5 Csak a külső kérdés most :)
2020. jan. 2. 21:18
 7/20 Noren1989 ***** válasza:
71%

Nekem speciel exem kb hasonlóan mutatott.

Szóval nekem igen, bejön.

2020. jan. 2. 21:23
 8/20 anonim ***** válasza:
43%
Rémisztő! Ilyen nővel nemhogy kapcsolatot, még beszélő viszonyt se akarnék. Ilyen nőnél komoly problémák vannak fejben.
2020. jan. 2. 21:24
 9/20 anonim ***** válasza:
58%
Ijesztő szegény.
2020. jan. 2. 21:32
 10/20 anonim ***** válasza:
64%
Picit túl vékony, de inkább bejön mint egy ducibb lány, meg hosszútávban gondolkodva, ő az a típus, aki negyvenévesen is mutatós lesz az alakja okán.
2020. jan. 2. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!