Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti elhagynátok egy ilyen férfit?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti elhagynátok egy ilyen férfit?

Figyelt kérdés

Tuti biztos,hogy ő soha ne mfog elhagyni és megcsalni sem. Teljesen bízik benned,tiszta lelkű .,nyugodt,rendes férfi. Szeret téged. Kicsit gyerekes,mert a legfőbb hobby neki az a filmezés,sorozatozás,pc. Viszont szeretne családot,dolgozik és egyedül él,bár nem tud félretenni pénzt . Nagyon csendes,keveset beszél,persze ha beszélsz hozzá akkor tud ő is értelmesen válaszolni. Ha van valami bajod akkor próbál azonnal változtatni. Ő tényleg az amolyan megbízható,rendes pasi akivel kicsit unalmas az élet és nem azért,mert megbízható,hanem mert olyan kis csendes és kicsit gyerekes. Külsőleg amúgy férfias nagyon is.

Nektek ez elég lenne?

2020. febr. 2. 15:54
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
26%

"Gondolom neked egyből a sok lövöldözős szutyok ugrik be és máris lehurrogod őket"

A saját buta fantáziátlanságodnak az eggyel lejjebb fokozott változatát nem kellene rám vetítened, mert még véletlenül sem erre gondoltam. Képzeld, nekünk 1996 márciusától volt itthon pc-nk, öcsém akkor a Műszaki Egyetemre járt. Csomó játékot láttam, amit játszott, stratégiai játékokat is, nem egyet. Sőt, még én is játszottam, viszont én kizárólag a kirakós játékokra (Tetris, Blockout, Welltris) korlátoztam magam, mert nekem annyira volt igényem, hogy az agyamnak azt a bizonyos részét tornáztassam, amit ezek igénybe vettek. Öcsém pizzériás stratégiai játékot játszott, meg Doom-ot, meg Duke Nukemet, meg valami Jagged Alliance nevű stratégiai játékot többek között. Meg valami ókori római városépítő játékot is. Meg Dűnét (szintén stratégiai játék). Ja, meg persze Street Fighter-t. Akkoriban nagyon szórakoztatónak találtam NÉZNI, ahogyan ő játszott, de ennyi. Pont ezért tudom, hogy mennyire nem hagy semmi teret az ember képzelőerejének az ezekkel való játszás. Akinek meg a játékokkal való találkozásáig bezárólag nem voltak számottevő olvasói / könyves élményei, mármint olyanok, amelyeket ő maga saját akaratából olvasott, választott ki magának, annak fantáziája sincsen szinte semmi, úgyhogy konkrétan nincs neki semmi saját szellemi erőforrása, amiből kiindulva tovább tudná gondolni ezeket a játékokat, ahogyan azt mi annak idején tettük. Ja, és öcsémnek ez a játszásos dolog csak egy rövid, kb. 2-3 évig tartó korszak volt, mert utána már ő is inkább zenéket csinált a gépen, én meg rajzoltam. Ennyit erről. Szóval szerintem a jövőben kíméld meg a környezetedet ettől az esetlen találgatástól a másikkal kapcsolatban, mert ugyanígy be fogsz égni, már megint, mint most.

2020. febr. 2. 21:34
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egyetlen dolog, ami nekem nem tetszene, hogy nem tud félretenni. A pc addig nem zavarna, amíg csak hobbi és nem veszi el az időt fontos dolgoktól. Ha a háztartásban is teljesen kiveszi a részét, plusz később a gyereknevelésben, akkor nagyon jó társ lehet belőle.
2020. febr. 3. 03:37
 23/24 anonim ***** válasza:

Ezek olyan tulajdonságok amik egyenes úton vezetnek a barátzónába, vagy még oda se.

Ha lányban találnék ilyet én lennék a világ legboldogabb embere. Azt mondanám rá "milyen kis aranyos". De a nők egy ilyen férfira azt mondanák, "milyen kis nyámnyila".

2020. febr. 3. 07:05
 24/24 A kérdező kommentje:

Elolvastam a véleményket, annyit tisztázzunk amúgy,hogy nem függő pc terén. Maximum napi 2 órát játszik,de azt sem,ha ott van a barátnője akkor nem ül le a gép elé.

Szeret nagyon stélálni ,kisétálna céltalanul a világból is és utazni is szeret amúgy. Van elég sok gamer,kocka barátja akik olyanok mint ő. Általában minden ember szerető őt,mert olyan rendes,jóindulatú ,soha nincs egy rossz megnyilvánlulása senki felé.

Azt nem jelnetette ki,hogy ő nem fog elhagyni soha,de egyszerűen olyan a személyisége,hogy ez kb garantált,hogy nem fog megtörténni.

néha olvas,de az is biztos,hogy egy filmes dologgal kapcsolatos.

Amúgy külsőleg és testartásban sem olyan nyámnyila,egy elég határozott kiállású férfi.

Csak tényleg baromira csendes,mert igen kb csak a filmek érdeklik ,de arról végtlenségig beszélne és sorozatok,játékok,műszaki dolgok. Nem az a fajta aki a semmiről beszélget és amúgy én sem vagyok ilyen.

Nem a férfi írta ki a kérdést,ha ő írta volna akkor stilisztikailag 100%-os lenne,mert erre kínosan ügyel . De szerintem az intellektust nem az határozza meg,hogy valaki feddhetetlenül ír.

Értelmes férfi,ha szólsz,hogy neked más dolgokra van igényed akkor próbál tenni ellene,nem is próbál hanem tesz.

Azért írtam ki a kérdést,mert szembe jött velem az ellentétje.. Koknrétan a "tökéletesség" megtestesítője aki folyton fejlődik. Kiválóan főz,táncol,jól énekel,jól játszik hangszereken,jól bánik gyerekkel,fejeleszti a személyiségét,hűséges,romantikus és tényleg mindent tud..

Az a helyzet,hogy mindkét embert a maga módján tökéletesnek látom.

tudom ilyenkor azt tanácsolnátok és azt is fogjátok,hogyha kétségeid vannak x ember felől akkor nem is ő az igazi. De szerintem ez nem ilyen egyszerű,mert akkor mindig mindenki elhagyhatná a másikat.Nincs olyan,hogy soha nem lesznek kétségeink senki felől.

Ez egy sorsdöntő választás az életemben és nem tudom mi a helyes,mit kell tennem. Senki nem tud segíteni nyilván és félek.

2020. febr. 3. 09:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!