Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan 30-as 40-es akinek eddig nem sikerultek a parkapcsolatok?
Kedves Kérdezõ!
Az én hàzassàgom 4 évvvel ezeõtt ért véget.
Azòta tàrs nélkül élek,nem mindig egyszerû.
Jelenleg baràtokat keresek.
Ferfi vagy vagy no?
Miert ert veget?
Több mint 5 éve felhagytam az egésszel, egy válással az előzményekben, nem kevés kudarcba fulladt kapcsolattal. Azóta nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb az életem ezen a téren. Nem is tervezem megváltoztatni a helyzetet.
45/N
Köszönöm a választ, tehát szexuális a probléma. A szexelni nem akarásnak több oka lehet:
1. "Gyárilag" alacsony libidó. Ezzel nemi lehet mit kezdeni. Így van, és kész.
2. Alacsony tesztoszteronszint: Ez kezelhető gyógyszeresen. Illetve én, ha egy hétig zsírosabb (a koleszterin a tesztoszteronszintézis egyik fontos alapanyaga), proteindúsabb étkezést végzek, akkor nagyon kell a szex/önkielégítés utána.
3. Stressz: A munkahelyi, családi stressz érdemi libidócsökkentő. Ez ellen jóga, sport segít, de akár a favágás is.
4. Félelem: Érhette olyan trauma korábban (egyszeri-többszöri teljesíményzavar), ami miatt ódzkodik a szextől a kudarcélmény elkerülése végett. Erre rásegíthet, ha jobb nő a pár, mint, amit a pasi megérdelmelni gondol.
5. Rejtőzködő meleg: Alibit keres.
Nem mellesleg lehet a pasi fejében egy az ő indokolt/megalapozatlan macsó férfioképében egy olyan dolog, hogy a "Férfi" nem kér segítséget. Többek közt ezt hívják toxikus maszkulinitásnak.
Nincs mese. Előbb finoman, és ha úgy nem megy, akkor határozottabban, de őszintén meg kell beszélni a dolgot. Ha ez nem megy, akkor lapát. Akkor nem "akarja", hogy segítsenek rajta, azt hagyni kell megérni erre vagy saját magában megrohadni. Én - ha nő lennék, és ki kellene tennem - útravalóul elmondanám ezt.
Incel vagyok, 35 eves, sosem voltam novel.
Elegge sikertelen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!