Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy buliban kicsit többet iszol mennyire csinálsz olyan dolgokat amiket utána megbánsz?
Semennyire. Persze, felszabaduktabb vagyok, merek énekelni, táncolni, közvetlenebb vagyok az emberekkel, ha szingli vagyok, akkor van, hogy egy józanul is szimpatikus emberrel engedékenyebb vagyok és lesz csók, de nem vagyok állat, nem fogom a piára, ha hülye vagyok. Ha pedig párom van, kifejezetten agresszív tudok lenni, ha valaki próbálkozik nálam, én meg részeg vagyok.
Inkább úgy jellemezném a részeg énem, hogy felerősödik bennem az, ami amúgy is jellemző lenne. Ha szomorú vagyok valami miatt, akkor egy kis ital után biztos, hogy sírok, ha vn párom, akkor biztos, hogy lobbanékonyabban és radikálisabban reagálom le, ha valaki nem tartja ezt tiszteletben, ha szingli vagyok és tetszik valaki, ki merem neki mutatni, akár merek is kezdeményezni, ha valaki nem tetszik és idegesít, akkor sokkal bunkóbban rázom le, mint józanon tenném.
Pl céges nyaraláson egyszer az egyik szerencsétlen próbálkozott nálam. Én meg allergiás vagyok az ilyen helyen összegabalyodós pletykákra, meg a tag sem volt szimpatikus, szóval másnap arról pletykáltak, hogy ráöntöttem a maradék söröm, majd bezárkóztam a szobánkba egyedül és 10-kor már aludtam. És valamikor 2 körül vert fel a szobatársam, hogy engedjem be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!