Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Pasik! Mit gondolnátok ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Mit gondolnátok ha egy lánnyal tartanátok a szemkontaktust, aztán gyorsan lenézne a testeteken? És utána elnézne máshová (zavarba jönne)

Figyelt kérdés
Egyébként valamennyire szerintem biztos tetszem ennek a pasinak, de utána elég égőnek éreztem ezt mégis.
2020. jan. 26. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt gondolnám, ez igen! Ez igen öcsém!
2020. jan. 26. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Levágnám, hogy tetszem neki, amúgy örülök.
2020. jan. 26. 00:52
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyébként ez fordított esetben is igaz? Mert én azért tettem ezt mert nagyon tetszik nekem. És ő is ezt csinálta pár nappal ezelőtt velem.
2020. jan. 26. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2020. jan. 26. 01:24
 5/8 anonim ***** válasza:
57%

Semmit nem gondolnék ezt nap mint nap sok ember megteszi a másikkal.

Ez simán jelentheti az ellenkezőjét is...hogy jesszus ez meg hogy néz ki...

2020. jan. 26. 06:55
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

Nemrég volt egy ilyen helyzetem: állásinterjún voltam, majd bemutatták a helyet. Találkoztam egy nővel, akinek a lábát nagyon megnéztem. Később, amikor találkoztunk egymással szembe álltunk, úgy beszélgettünk kicsit a kísérőmmel 3-an, de a nő rám, majd rövid idő után lefele, majd a saját lábát nézte.

Szerintem a történetedben se kell sokmindent belegondolni.

2020. jan. 26. 07:32
 7/8 anonim ***** válasza:
82%

Nekem a buszmegállóban tetszett meg nagyon egy lány. Mindig rám nézett majd gyors elkapta a fejét. Én is mindig hosszasan néztem őt.

A végén már azon voltam hogy leszólítom egyik alkalommal mivel ezt ment szinte egész nyáron. Időközben facebookon megtaláltam a hölgyet... Volt párja... Szóval ennyit a jelekről :D

2020. febr. 9. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
Semmit. Valószínűleg észre sem venném.
2020. márc. 24. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!