Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mit gondolnátok ha egy lánnyal tartanátok a szemkontaktust, aztán gyorsan lenézne a testeteken? És utána elnézne máshová (zavarba jönne)
Semmit nem gondolnék ezt nap mint nap sok ember megteszi a másikkal.
Ez simán jelentheti az ellenkezőjét is...hogy jesszus ez meg hogy néz ki...
Nemrég volt egy ilyen helyzetem: állásinterjún voltam, majd bemutatták a helyet. Találkoztam egy nővel, akinek a lábát nagyon megnéztem. Később, amikor találkoztunk egymással szembe álltunk, úgy beszélgettünk kicsit a kísérőmmel 3-an, de a nő rám, majd rövid idő után lefele, majd a saját lábát nézte.
Szerintem a történetedben se kell sokmindent belegondolni.
Nekem a buszmegállóban tetszett meg nagyon egy lány. Mindig rám nézett majd gyors elkapta a fejét. Én is mindig hosszasan néztem őt.
A végén már azon voltam hogy leszólítom egyik alkalommal mivel ezt ment szinte egész nyáron. Időközben facebookon megtaláltam a hölgyet... Volt párja... Szóval ennyit a jelekről :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!