Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány telefonod, hány tetoválásod és hány párkapcsolatod volt eddig?
Telefon:
14,abból 6 volt csak érintőkijelzős. Deszkázás közben sok tört össze velem együtt.
Tetoválás:
Még nincs. De amint megkapom a hőn áhított (remélhetőleg) utolsó diplomám, valami kreatívat és poénosat szeretnék majd a szakmámmal kapcsolatban. Illetve majd ha lesz esetleg gyerekem vagy a szüleim emlékére biztos lesz rajtam valami. De most azért nincs, mert nem volt semmi olyan minta, ami mellett el tudtam köteleződni.
Párkapcsolat:
6, ha jól számoltam. Kamasz koromban így jöttek-mentek az emberek, akivel csak smároltunk és ezt egy pár hónapig kapcsolatnak hívtuk, szóval őszintén nehéz elhatárolni a valamit érőknek a számát. Ezért legyen 6 a komolyabb. Abból a mostani párommal élek először együtt.
26N
5 telefon, 6 tetoválás, 1 kapcsolat (most is tart, már több, mint 2 éve).
22N
2 telefon
0 tetoválás
0 párkapcsolat
27 f
... talán az általános iskolai telefonommal együtt 5-6db (ebből csak egy volt újonnan véve, többi használtan került hozzám).
1 db tetoválásom van (de tervben a második).
Egy párkapcsolatom volt/van.
25/N
20 telefonom volt idáig. (cégesekkel mindennel együtt)
0 tetkóm volt/és nem is lesz.( Össze nem firkáltatnám aszép bőrömet ez nem vagány, hanem háyningerkeltő!)
6 Párkapcsolatom volt + rengeteg alkalmi. Jelenleg Szingli vagyok, nagyon jó csajok, okosak és szépek és tanultak ne habozzatok írni. F/22/Nagyon helyes/ Szingli/Tökéletes
telefon: bunkófonokkal együtt 7
tetoválás: 0
párkapcsolat: 2
25/N
6 telefon
0 tetoválás
1 párkapcsolat
21/L
telefon: 5 (ebből csak az utolsó okos) - 20 év alatt
tetkó: 0, és nem is lesz
párkapcsolat: 1
#29 voltam, csak lemaradt a kor, nem
"telefon: 5 (ebből csak az utolsó okos) - 20 év alatt
tetkó: 0, és nem is lesz
párkapcsolat: 1"
38F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!