Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetnék véleményeket? Hiába tettem fel már 2x is a kérdést, először nem kaptam egy épkézláb választ sem, másodjára pedig törölték valamilyen oknál fogva, pedig át is fogalmaztam.
Nos van egy lány, akivel ismerkedem már egy ideje, szoktunk is egymásnak nagyon enyhe célzásokat tenni afelől, hogy akár több is lehetne köztünk puszta ismeretségnél. Arra lennék kíváncsi, hogy mit gondoltok az alábbi számról? Ha elküldeném neki, szerintetek megfelelne?
Nem arra lennék kíváncsi, hogy ti mit küldenétek esetleg, hanem arra, hogy ez a dal jó lenne-e.
Előre is köszönöm az ÉRTELMES válaszokat!
Normálisan válaszolok: ha nekem valaki nyálas számokat küldözgetne, akkor onnantól tuti nem lenne nálam esélye. Utálom az ilyesmit. Meg számot küldözgetni ahelyett, hogy randira hívnád... :P
Vagy ha a találkozó nem megoldható, bár akkor a kapcsolat sem az, akkoris, legalább a saját szavaival írná le egy pasi, hogy mit érez!
Meg az meg a másik, hogy mit nevezünk nagyon enyhe célzásnak... Lehet, hogy valamit félreértettél? Vagy miért nem próbálsz neki erősebb célzást tenni, de olyat, ami azért még nem konkrét, ha ennyire nyúl béla vagy, és nézed meg, hogy arra mit reagál?
Az a tapasztalatom az ilyen kicsit szerencsétlen és nagyon bátortalan srácokkal, hogy sokszor annyira bele akarnak valamit látni a másik viselkedésébe, hogy végül belelátják...
„A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:35
A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:41”
Köszönöm nektek a választ! És igen, több mint valószínű, hogy tetszene neki, mivel nagyon hasonló az ízlésünk ilyen téren is. :)
„A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:32”
Ugyan miért szívnám meg?
„A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:35”
Nem, még véletlenül sem vagyunk emosok. Eleve butaságra vall ilyet kijelenteni erről a számról, ugyanis ha vetted volna a fáradtságot és kicsit utánanéztél volna, rájöhettél volna, hogy köze nincs hozzá. Nyálas? Mégis miért? Mert kicsit régies a szövegvilága?Tudod, nem mindenki rohan előre a vakvilágba és nem akar mindenáron megfelelni a XXI.századnak....Vagy ha picit konzervatívabb beállítottságú valaki, az már hátrányt jelent?Szerintem nem...
Ha nem vagy kíváncsi a váéleményünkre, csak megerősítést szerettél volna, és kb megsértődsz azokon a válaszokon, amik a te véleményedtől eltérőek, akkor miért teszed fel, ráadásul többször a kérdést...
Én a kérdésből azt hittem, hogy tényleg szemétkedő válaszokat kapsz, mint itt sokan, de nem, te csak nem olyan válaszokat kaptál, amiket szerettél volna...
én ezt küldeném ez elég lényegretörő, de mégis frappáns :D
Ezt küld el neki!
"A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnap 23:17"
Mégis ki a búbánat sértődött meg??? Mert igen, kaptam olyan választ amivel egyetértek, de olyat is, amivel nem. De nem értem, hogy hol van itt sértődés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!