Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt olyan, hogy később jöttetek rá, hogy mégis ő kell?
Figyelt kérdés
2020. jan. 30. 22:30
1/8 anonim válasza:
Megfordult a fejemben, de jobb, hogy nem tettem
2/8 anonim válasza:
Szerencsére nem. 1-2 olyan lány volt, akivel bánom, hogy nem volt szex, mert az érzelmeim után mentem.
3/8 anonim válasza:
Igen! De már elment a hajó.. Nagy gyökér voltam, hogy büszkeségből elküldtem a leghószívűbb lányt, akit ismerek de hát még fiatal hülyegyerek voltam. Azóta kaparhatok, hogy találjak megint ilyen ertekrendu gyönyörű lányt..
De ha te is rajottél, próbáld visszaszerezni a lányt, tegyél meg mindent hátha neked sikerül.
5/8 anonim válasza:
Igen, volt. Munkahelyen ismertem meg, ideiglenesen helyeztek át arra a településre és egy szállón is laktunk, még aznap este beszélgettünk, ittunk egy kicsit, körbevezetett a környéken, stb. Igazából bejött ez az egész, de pont akkor ért véget a kapcsolatom, amiről ő tudott is. Nem volt szükségem kapcsolatra és egyébként is voltak vele gondok. Aztán valahogy megszerezte a telefonszámomat, és elég sokat beszéltünk telefonon mikor már hazajöttem, hosszú hónapokig adtam burkoltan a tudtára, hogy nem akarok tőle semmit, aztán úgy megkedveltette magát velem, hogy rájöttem, hogy ő nekem mégis kell. Nem rég szerelmet vallott, mégsem vagyunk együtt. De rajta vagyok az ügyön.
7/8 anonim válasza:
5#-ös ha rájöttél hogy ő kell és szerelmet vallott, akkor mi az akadálya hogy együtt legyetek? Foglat? Vagy nagy a korkülönbség? Vagy távolság?
Én is voltam ebben a helyzetben. Ez a hajó elúszott... Talán túl rámenős voltam nő létemre...
8/8 anonim válasza:
Nem, ha akkor nem kellett, utána már csak szamár lehetne ló helyett. Az meg nem az én stílusom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!