Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki ha egy csajnak szőrösebb a karja mint a pasijának?
Figyelt kérdés
A pasinak szőke, kevésbé látható a szőr a karján, a csajnak pedig sötét, hosszabb szálú.2010. júl. 22. 16:48
11/25 anonim válasza:
ciki a csajnak szőrteleníteni kellene ajánlom a gyantát
12/25 anonim válasza:
azért szőrtelenítsen hogy öregasszony korába meg úgy nézzen ki mint egy gorilla?
13/25 anonim válasza:
Ha a srác erre gerjed akkor nem
14/25 anonim válasza:
Nálunk is ez a helyzet.. én csaj vagyok és az én karom szőrösebb mint a barátomnak. Kicsit ciki de engem nem érdekel, akinek nem tetszik ne nézzen rá.
16/l
15/25 anonim válasza:
Tessék, egy 16 éves lánynak több esze van, mint az összes eddigi válaszolónak tisztelet annak a 2 kivételnek.
16/25 A kérdező kommentje:
17:11
Igazad van...mivel engem nem zavar, és szerintem a barátomat se nagyon nem fogok törődni vele
köszi a választ
2010. júl. 22. 17:15
17/25 anonim válasza:
Hogy szőrös a karod az természetes ,és nem kell akkora jelentőséget tulajdonítani ennek az egésznek ,gondolj csak bele abba akinek tiszta szőr a háta,vagy netán nő létére szőrösebb a lábszára.A gyantázás szerintem marhaság,olyan légy amilyen vagy ez így természetes ,az hogy a divat mit diktál az nem számít meg az se hogy egy réteg ráérő ember borotválgatja alul fölöl magát,mert hogy ciki meg gáz meg kellemetlen meg mit szól más
18/25 anonim válasza:
amíg a bajsza nem nagyobb addig nincs akkora gáz :D
19/25 anonim válasza:
Nekem is elég sötét a szőr a kezemen, de vhogy nem tud érdekelni a dolog. Nem olyan rég olvastam egy olyan kérdést, hogy fiúknál mi a leg visszataszítóbb egy lányon és vki azt írta, hogy ha szőrös a keze. Hátt most nem azért de ha egy pasi szeret egy csajt akkor szeresse a hibáival együtt. De mivel ez nem hiba, hanem a természet rendje ezért kit érdekel, hogy szőrös a kezem?!
16/L
20/25 anonim válasza:
Szerintem is szőrteleníts engem már kifejezetten zavar ha kezem nem sima és ahogy észrevettem egy pasinál is jobban bejön a sima kéz de ez is egyéntől függ meg ha nem feltünő nem is foglalkoznak vele..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!