Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ami igazán lényeges, az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan?

Figyelt kérdés

[link]

Ebben a részletben elhangzik az, hogy "Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."

Most így belegondolva sose voltam egyetlen, sose szerettek igazán, picit szomorú lettem e mese hallatán.🙂

(Gábor)

2020. jan. 25. 19:51
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez valami olyasmi hogy félig igaz, félig nem, közhely. Nincsenek 100%-os alapigazságok, sokan ilyen és hasonló mondások, idézetek alapján akarják élni életüket mert egyfajta biztonságot ad nekik, vagy stabil értékrendet...

"Hiszek az álmokban mert az álmok nem hazudnak" stb. Ez is hasonló.

2020. jan. 25. 20:23
 2/21 A kérdező kommentje:

#1, nem adok ilyen idézetekre és nem is eszerint élek, de picit elgondolkodtam hogy milyen szép az a mondat és szívfacsaró is, "Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra."

Volt szerelmem, szerettem és az egyetlen volt számomra, de ő ezt nem viszonozta.

2020. jan. 25. 20:28
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Én is szerelmes vagyok egy lányba (reménytelenül) több mint 15 éve. Egyetlen számomra a világon. Sose tudom őt elfelejteni, sose tudok másra gondolni, más iránt szerelmet érezni.

Nekem sokszor mondták életem során hogy "ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan", mert vak vagyok.

2020. jan. 25. 20:31
 4/21 anonim ***** válasza:

Nekem volt egyszer valaki egyetlen a világon, de neki én nem az voltam.

Tisza fejjel nézve, ez lehetetlen is. Szülők, barátok, gyermek mind színesíti az ember szívét. Nem lehet csak egy emberé. Jól van ez így.

2020. jan. 25. 20:34
 5/21 A kérdező kommentje:
Nekem nincs gyerekem, se barátnőm. Elég régóta egyedül vagyok, csak a szüleim vannak.
2020. jan. 25. 20:38
 6/21 anonim ***** válasza:
Nekem is csak egyvalaki volt így közel a negyvenhez de az a párkapcsolat már a múlté.
2020. jan. 25. 20:47
 7/21 anonim ***** válasza:
A fő kérdésre válaszolva: szerintem igaz, mert inkább a cselekedet a fontos.
2020. jan. 25. 20:47
 8/21 A kérdező kommentje:
#7, és mi van akkor ha nem engednek cselekedni? Jártam már így, hogy esélyt sem adott a nő.
2020. jan. 25. 20:52
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező. Ez a jelen helyzetben egy az egyben igaz rád és mindenki másra. A saját és mindenki más szemszögéből (számára) egyetlen leszel a világon. Ez áll mindenkire, aki nincs sorozatgyártás alatt.

Szóval, ha ez megnyugtat téged kérdező, akkor én tök hetero módon felvállalom, hogy számomra egyetlen vagy a világon és én is a te számodra. :D

2020. jan. 25. 21:55
 10/21 anonim ***** válasza:
33%
Egyszer a napköziben (kb 10 éves lehettem) felolvasták a kis herceget és mindenki el volt tőle ragadtatva, kivéve engem. Zavaróan nagy hülyeségnek éreztem és egyáltalán nem értettem mit akarnak vele. Ez azóta sem változott.
2020. jan. 26. 04:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!