Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan?
Ebben a részletben elhangzik az, hogy "Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra..."
Most így belegondolva sose voltam egyetlen, sose szerettek igazán, picit szomorú lettem e mese hallatán.🙂
(Gábor)
Ez valami olyasmi hogy félig igaz, félig nem, közhely. Nincsenek 100%-os alapigazságok, sokan ilyen és hasonló mondások, idézetek alapján akarják élni életüket mert egyfajta biztonságot ad nekik, vagy stabil értékrendet...
"Hiszek az álmokban mert az álmok nem hazudnak" stb. Ez is hasonló.
#1, nem adok ilyen idézetekre és nem is eszerint élek, de picit elgondolkodtam hogy milyen szép az a mondat és szívfacsaró is, "Egyetlen leszel számomra a világon. És én is egyetlen leszek a te számodra."
Volt szerelmem, szerettem és az egyetlen volt számomra, de ő ezt nem viszonozta.
Én is szerelmes vagyok egy lányba (reménytelenül) több mint 15 éve. Egyetlen számomra a világon. Sose tudom őt elfelejteni, sose tudok másra gondolni, más iránt szerelmet érezni.
Nekem sokszor mondták életem során hogy "ami igazán lényeges, a szemnek láthatatlan", mert vak vagyok.
Nekem volt egyszer valaki egyetlen a világon, de neki én nem az voltam.
Tisza fejjel nézve, ez lehetetlen is. Szülők, barátok, gyermek mind színesíti az ember szívét. Nem lehet csak egy emberé. Jól van ez így.
Kérdező. Ez a jelen helyzetben egy az egyben igaz rád és mindenki másra. A saját és mindenki más szemszögéből (számára) egyetlen leszel a világon. Ez áll mindenkire, aki nincs sorozatgyártás alatt.
Szóval, ha ez megnyugtat téged kérdező, akkor én tök hetero módon felvállalom, hogy számomra egyetlen vagy a világon és én is a te számodra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!