Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Első közös együtt alvás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első közös együtt alvás?

Figyelt kérdés

1 hónapja vagyunk együtt a barátnőmmel. Ő már volt nálunk, én ő náluk még nem. Nem akarja megmutatni, hogy hol lakik. Ma lesz náluk disznóvágás a nagyijánál, és elhívtak, hogy menyjek el. Reménykedem abban, hogy ma megmutassa, hogy hol lakik.

Tegnap találkoztunk, olyan fáradt volt, felajánlottam neki, hogy aludjon nálunk. Hogy nincsenek semmi dolgai, se telefonra töltő, mert kevés százalékja volt. Felhívta az anyukáját későn este, hogy mit szólna, hogy aludna nálam, és beleegyezett. Aztán azt mondtam, szüleim erről nem tudnak, hogy eljönne hozzánk aludni, milyen lenne az, hogy az éjjel hazahozom a lányt, és kérdőre vonnak, miért nem mondtam nekik ezt meg. Megsértődött, amit meg is értem.

De most szerintetek ez igazságos? Ő eljön hozzánk, és én nem tudom, hogy milyen házban lakik? Mégis akkor most mit gondoljak? Engem is azért meg kell érteni.

Mi a véleményetek? Jól cselekedtem?

2020. jan. 25. 08:44
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát szerelmes levelet ne írj neki,mert megmutssa mijjjen okos vagy!:) Hát a nagyival érd be,lehet ha ott minden jó lesz,mehecccc náluk is.
2020. jan. 25. 10:34
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es tapintatosan fricskázott ki.

Bizony, foglalkozhatnál a helyesírással (is).

2020. jan. 25. 16:08
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Legalább a hurka, kolbász finom lett??
2020. jan. 26. 06:14
 14/16 A kérdező kommentje:
Nagyon. :) köszi hogy megkérdezted
2020. jan. 26. 19:21
 15/16 Noren1989 ***** válasza:

És amúgy a sztorival mi lett?

Anyósékkal találkoztál?

2020. jan. 26. 19:26
 16/16 A kérdező kommentje:
Igen találkoztam. Tegnap aludt nálam a lány, és ma is alszik nálam.
2020. jan. 26. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!