Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miert viselkedik igy es en...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert viselkedik igy es en mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Segitsegetek kernem!🤗

Megismertem egy fiut 8 honappal ezelott,munkatarsak lettunk.

Elso perctol nagyon jol kijottunk egymassal.

Egy ido utan baratnoim mondtak,hogy biztosan tetszem neki,mert ugymond csak velem kozvetlen,mindig ott,ahol en,kotekszik velem,a legkisebb alkalmat is kihaszalja,hogy hozzam erjen. Nekem fel sem tunt eleintr. Aztan en is nagyon megkedveltem..Alig vartam,hogy uljon oda le hozzam,hogy szoljon valamit,hogy mosolyogjon.😍 Nagyon jol elvagyunk ezalatt a 8honap alatt mindennap munkahelyen egyutt vagyunk,egymas mellett. Rengetegen mondjak nekem,hogy ugy is lesz koztunk valami,mert nyilvan valo,hogy tetszunk egymasnak,ami igaz,mert bevallottunk.😍

Tobbszor hiv fel reszegen es en ennek orulok,mert egyszer bevallotta azt,hogy szokott ram eleg gyakran gondolni..

Elhivott bulizni is,de nem menten azert,mert baratnoje van🙄felek,hogy olyan dolig tortenbe,amit megbanna,azt pedig nem szeretnem. Nem ugy viselkedik,mint,aki nagyon szerelmes lenne a parjaba mert akkor reszegen nem hivna fel mas lanyt! Neha amugy eleg durvak a beszolasai,ami nagyon rosszul esik nekem,de azt eszre veszi.

Nem ertem miert viseledik igy ha allitolag szerelmes a baratnojebe.

Parszor meg akart csokolni,de nem hagytam es pont azert,valamelyikunknek okosnak kell lenni. Nem szeretnek 3.szemely lenni,vagy,hogy megbanja.

2020. jan. 23. 21:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg akar farkalni a nője mellett. Ha nem te, majd valaki lesz harmadik. Ezen mit nem értesz?
2020. jan. 23. 21:22
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

"Nem ugy viselkedik mintha nagyon szerelmes lenne a párjába mert akkor részegen nem hívna fel más lányt!"

Tessék. Itt nagyon egyszerű a szitu. Nem szereti a barátnőjét csak nincs gerince a szakításhoz.

Fujj

2020. jan. 23. 21:52
 3/5 Fke ***** válasza:
100%
Undorító egy féreg ez a csávó. Próbáld magad a barátnője helyébe képzelni.
2020. jan. 23. 22:11
 4/5 anonim ***** válasza:
55%
Írásképed borzalmas és ez a kérdés már volt millioszor.
2020. jan. 24. 05:04
 5/5 anonim ***** válasza:
75%
Csak egy dugásra kellesz neki a nője mellett! Semmi több!
2020. jan. 24. 10:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!