Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha úgy érzem ő volt az igazi? Soha nem találok már társat.
Rosszul erzed. Keresni kell, aki keres az altalaban talal is. A legfontosabb, hogy legyen egy uj eleted. Valts munkat, keress uj hobbyt, jarj ossze surubben a baratnoiddel, szervezzetek kozos programokat. Amig ugy gondolsz ra, hogy o volt az igazi, addig masnak eselye sem lesz hozzad kozelebb kerulni.
43F
Ha szereted lehet ez nem vèletlen.
Tudom csúnya dolgot tett, de mostmár ne ezen marcangold magad. Valószűleg tèged szeret ha a másik nő csak szexre kellett neki.
Vannak fèrfiak akiknek valamièrt muszáj mással is lefeküdniük hiába szeretnek tèged.
Èn sem èrtem ezt DE nèzz szèt a világba a kapcsolatok többsègèben ez van. Itt gyakorin is rengeteg pasi talált már be engem is akiknek amúgy kiderült van barátnőjük.
Furcsán működnek viszont kèrdès megtudsz-e neki bocsájtani? Ha igen lehet megkène újra próbálni. Remèlem tanult az esetből ès ha visszakap nem kockáztatná többè a kapcsolatotokat. Jó nagy közhely de valakot az igenis èszheztèrít ha tudja, elvesztett már ès ha nem változtat akkor vissza sem kap.
Szerintem üljetek le beszèljètek meg ès ha mindketten szeretitek egymást nyissatok egy új könyvet tiszta lapokkal ès változtassatok tegyetek többet a kapcsolatotokèrt/egymásèrt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!