Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Milyen tulajdonságok a legfontosabbak egy férfiben?
#8: Vajon melyikkel, ha még az önismeret sem megy nekik? Nem véletlenül írnak oldalas szövegeket páran és lógnak itt.
Konkrétan ismerem a kategóriában a toplistáról az egyik illetőt, aki elég durván előkelő helyen áll. Beszélgettem már vele a személyiségéről, elvárásairól és hasonlókról. Ő is előadta ezt a szintet, miközben teljesen más. Jelenleg egy sráccal van együtt, akivel próbálja előadni a tökéletes kapcsolatot, viszont sorban szórta ki ide is nemrég a kérdéseit, mert az egész magánélete egy kudarc.
8: szerintem az összessel, épp ezért érezném magam jól hozzám hasonló emberrel.
Nem 3 diplomát várok tőle, lakást meg kocsit, pedig azt is megtehetném... Csak normális, felnőtt emberhez méltó viselkedést várok el, ami alkalmas arra, hogy elviseljük egymást hosszútávon, mert tapasztaltam nem egyszer, hogy minél inkább különbözünk, annál rosszabb a kapcsolat. Annál nehezebben ért meg, visel el, jön ki velem. Minél inkább másképp gondolkodik, annál rosszabbul érző majd magát mellettem.
Mégis, melyik elvárásom olyan teljesíthetetlen? Az intelligencia vagy a hűség? Vagy az, hogy ha valaki kapcsolatot akar, legyen tisztában azzal, hogy arra más játékszabályok vannak és vége a különcködésnek meg az önzőzésnek? Vagy esetleg az viselt meg, hogy elvárom, hogy ne szarja el az életem alkoholizmussal meg ne költse el a közös vagyonunkat minden szarra? Vagy az, hogy legyen benne annyi, hogy rám figyel és összedolgozik velem és nem csak kiosztja otthon a munkát, miközben ő maga a munkába buzul 12 órában vagy a haverkákba vagy épp az anyjába? Mert összefoglalva ezt írtam le...
Tudom, az ideális az lenne ha az ember csak azt várná el, hogy legyen pömpid. Biztos van olyan is.
Mivel valaki felvetette, különbséget teszek a barátzónás férfiak és a férfias férfiak között.
Férfias férfi:
-Rendben van az önbecsülése
-Azért kedves, mert kedves akar lenni
-Azért lett tanult ember, mert vannak céljai
-Rendben van önmagával, ezért belefér más is az életébe. Tud szeretni igazán.
-Törődik önmagával, ezért egészséges, amennyire lehetséges. Igényes a környezetére akkor is, ha anyuci nem pakolászik helyette.
-Képes önálló döntéseket hozni. Képes leválni a szüleiről.
Barátzónás férfi:
-Nincs rendben az önbecsülése.
-Azért kedves, hogy legyen végre nője
-Azért tanult (ha tanult), hogy legyen egy papír, de nincsenek céljai
-Nincs rendben önmagával. Kisebb-nagyobb függőségekbe fojtja az önsajnálatot. Pl. Kockul egész nap. Emellett mindig a haverok véleménye az első. Nem fér bele az életébe egy párkapcsolat, hiába szeretné.
-Nem törődik önmagával, a környezetével. Elköltene minden pénzt a függőségekre, hobbikra, elhanyagolná a majdani gyerekeit.
-Nem tud önálló döntéseket hozni, mert nem bízik magában. Úgy ugrál, ahogy a szülei fütyülnek, meg a haverok. Sosem válna le róluk igazán, hogy új egységet alkosson egy nővel.
#13: Az összehasonlításod inkább az, amit beleakarsz látni a dolgokba.
Volt egyetemi csoporttársam laza volt, céltudatos, nem érdekből volt kedves és hasonlók, mégsem kellett senkinek. Egyszerűen szegény gyerek nem nézett ki jól. Ellenben más csoporttársam jól nézett ki, de érdekből volt kedves, az apja pénzén céltalanul lógott egyetemen, ivott, drogozott... És természetesen jó pár csaj befűzött. (Mielőtt jönne a szokásos 1 bites általánosítás, amit sokan szeretnek: Nem, nem csak olyan lányokat, hanem a környezetük szerint normálisnak tartott lányokat is.)
Igazából ez az egész témával a baj. Pár nő leír valami cuki listát, magát természetesen hú, de jónak tartja, felpontozgatják egymást, de valahogy ennyiben meg is áll a dolog. Amint kimennek a való életbe, észre sem veszik, hogy a listájukat nem is használják úgy, ahogy ők gondolták.
Legyen pénze, kocsija és háza, minden hónapban lásson el pénzzel és legyen jóképű, izmos.
Na most, hogy az "én tudom mit gondol minden nő" emberek boldogak akkor elmondom hogyan érzek valójában
Számomra a legfontosabb tulajdonság, hogy legyen nyitott, ismerje és valamennyire szeresse is magát, képes legyen arra törekedni, hogy a legjobbat hozza ki magából. Legyen őszinte, akkor is ha nekem az fáj. Tudjon elviselni, kezelni, szeretni engem és engedje, hogy támogassam. Ha belegondolsz, ha te mint egyén nem vagy egy szar ember és mindig jobb akarsz lenni mint voltál akkor kapcsolatban is tudsz működni nagyon sokáig, nagyon korrektül (feltéve ha a másik ember is ilyen).
Utálom aki úgy csinál mint aki tökéletesen meg van elégedve magával meg az életével és a cukormáz alatt azt lesi vajon ki golddigger és ki nem, vajon helyesen lett elfelezve a nagybevásárlás és annyi keserűség van benne hogy azt se tudom milyen emberrel vagyok valójában együtt.
És az én válaszomnak hihetsz, mert ugyanezeket várom el minden pasitól vagy nőtől akivel kapcsolatban akarok lenni.
#15: Ez így szép és jó, de valahogy itt mindig, mindenki kivétel... Legyünk már reálisak. Erre mennyi az esély? Komolyan mondom, a világ legjobb női vannak az oldalon a válaszok alapján, közben pedig nem így van. Egyszerűen ez egy anonim oldal, ahol mindenki fényezheti kicsit magát, mert úgysem lehet sehogy számonkérni.
Az csak külön extra, hogy amikor arról van szó, hogy a srácok adják magukat elő rendesnek, akkor a nők ugyanúgy ott toporzékolnak, hogy ők biztos nem rendes srácok... És valóban, valószínűleg ők sem olyan tökéletesek, mint ahogy a válaszaikból kitűnik.
Őszinteség, korrektség. Mindent megtudjunk beszélni. Legyen kompromisszum képes. Igényes magára. Ne legyen drogos vagy alkoholista. Odaadó. Szexualis igényeink egyezenek. Közös tervek. Legyen humorerzéke. Az összes pénzét ne csessze el. Nem árt valami közös hobbi. Legyen nyitott agyilagra. Hagyjon teret.
Kb enyi!
N27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!