Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni féltékenység ellen? 28/N
Ő a féltékeny, vagy ő akar féltékennyé tenni téged?
Nem jó előjel.
Tele vannkomplexusokkal, noncs önbizalma. Szüntelen azt provokálja, hogy bizonyíts, hogy mindannyiszor meghódítsd.
Hát én menekülnék, mert a féltékenység, ha konkrét oka nincs, betegséggé fajulhat.
Ráadásul infantilis a játszmáivak.
Én menekülnék.
Mivel, úgy tűnik, nem vagy okozója, nem tehetsz semmit. Rajtad kîvül áll.
Leszaaromtablettat kell bevenni.
Az viszont, hogy feltekennye akar tenni, az nalam jatszmazas kategoria es lapat jar erte. A toleransabbak eloszor csak fejbevagjak oket vele, mielott kivagjak. Azt probald meg az ertesere adni, hogy nem a sajat helyet erositi melletted a kisded jatekaival, hanem ellenkezoleg, repulni fog, ha nem bir felnott modjara viselkedni. A dontes onnantol az ove.
43F
Rád is, de a játszmákat ott is folytatni fogja.
Menőnek akar látszani előtted.
Kell ez neked?!
Ez egy komplexusos, infantilis fazon.
Megvárod, mîg porig aláz a társaság és önmagad előtt?
"Csajozós dumat"?
Úgy akar neked udvarolni, hogy előadja az ellenállhatatlan macsót?!
Hát én, mielőtt ideje lenne megalázni, kinevetném és kirúgnám.
Mi vagy te? Óvónéni?
😇
"Egyébként elhalmoz mindennel, ajándékokkal vörös rózsával"
Mikor tanuljátok meg, hogy ez nem szerelem? Sőt az sem szerelem, hogy féltékenykedik és féltékennyé akar tenni. Annyi mindent belemagyaráztok egy nemlétező kapcsolatba.
"Huzogatta a blúzomat" -idézet egy másik nő szájából- azt hitte, ha korlázozza az öltözködésében, akkor szereti.
A szerelem nem ilyen! Ezek csak játszmázások, manipulálás, kontroll a másik fölött.
Azt hiszed egy buliban megismered? Az ilyen pasi aki kibeszéli, kiszínezi az ex kapcsolatait az felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!