Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni féltékenység...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni féltékenység ellen? 28/N

Figyelt kérdés
Megérzésem azt súgja, hogy az exem is féltékeny volt és a jelenlegi párom is az, ill. azzá akar tenni. Hogy lehetne ezt kiküszöbölni? Nagyon mérgezi a kapcsolatunkat.
2020. jan. 23. 01:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ő a féltékeny, vagy ő akar féltékennyé tenni téged?

Nem jó előjel.

Tele vannkomplexusokkal, noncs önbizalma. Szüntelen azt provokálja, hogy bizonyíts, hogy mindannyiszor meghódítsd.

Hát én menekülnék, mert a féltékenység, ha konkrét oka nincs, betegséggé fajulhat.

Ráadásul infantilis a játszmáivak.

Én menekülnék.

Mivel, úgy tűnik, nem vagy okozója, nem tehetsz semmit. Rajtad kîvül áll.

2020. jan. 23. 01:41
 2/9 Rockarc ***** válasza:
33%

Leszaaromtablettat kell bevenni.

Az viszont, hogy feltekennye akar tenni, az nalam jatszmazas kategoria es lapat jar erte. A toleransabbak eloszor csak fejbevagjak oket vele, mielott kivagjak. Azt probald meg az ertesere adni, hogy nem a sajat helyet erositi melletted a kisded jatekaival, hanem ellenkezoleg, repulni fog, ha nem bir felnott modjara viselkedni. A dontes onnantol az ove.

43F

2020. jan. 23. 01:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Féltékeny, hogy megcsalnám esetleg és féltékennyé is akar tenni azzal, hogy kamuzik magáról. Most már tisztán látok. Kitalált régi csajozós sztorik, idegen ellenkező nemű barátok, akikről semmit nem tudok. Azt is gyanítom, hogy nem létező személyek vagy nagyon szégyellni való egyének lehetnek. Kb. 2 hét múlva kiderül, mert lesz egy állitólagos baráti összejövetel. Én ajánlottam fel, mert kíváncsi vagyok rájuk meg hogy milyen közegben van. Szerintem a párjaként ez rám is tartozik.
2020. jan. 23. 02:00
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Rád is, de a játszmákat ott is folytatni fogja.

Menőnek akar látszani előtted.

Kell ez neked?!

Ez egy komplexusos, infantilis fazon.

Megvárod, mîg porig aláz a társaság és önmagad előtt?

"Csajozós dumat"?

Úgy akar neked udvarolni, hogy előadja az ellenállhatatlan macsót?!

Hát én, mielőtt ideje lenne megalázni, kinevetném és kirúgnám.

Mi vagy te? Óvónéni?

😇

2020. jan. 23. 02:21
 5/9 A kérdező kommentje:
Megvárom még azt a baráti összejövetelt. Abszolút csak a kíváncsiság vezérel, hogy kik ezek és milyen viszonyban áll velük. 1-2 kör után lehet megered majd a nyelvük is ha olyanok. Szerencsémre én épelméjű tudok maradni ilyen szitukban is és ha valaki kibök valamit ami arra utalna hogy megcsal lapát. Egyébként meg lehet jól fogom magam érezni és ha azt látja, hogy befogadnak a barátai, hozzám is másképp viszonyul majd. Egyébként elhalmoz mindennel, ajándékokkal vörös rózsával. Nem fogom egyszerűen csak kidobni csak konkrét bizonyíték esetén.
2020. jan. 23. 05:17
 6/9 anonim ***** válasza:
Én nagy parázást érzek ebben a dologban tök feleslegesen.
2020. jan. 23. 06:47
 7/9 anonim ***** válasza:

"Egyébként elhalmoz mindennel, ajándékokkal vörös rózsával"

Mikor tanuljátok meg, hogy ez nem szerelem? Sőt az sem szerelem, hogy féltékenykedik és féltékennyé akar tenni. Annyi mindent belemagyaráztok egy nemlétező kapcsolatba.

"Huzogatta a blúzomat" -idézet egy másik nő szájából- azt hitte, ha korlázozza az öltözködésében, akkor szereti.

A szerelem nem ilyen! Ezek csak játszmázások, manipulálás, kontroll a másik fölött.

Azt hiszed egy buliban megismered? Az ilyen pasi aki kibeszéli, kiszínezi az ex kapcsolatait az felejtős.

2020. jan. 23. 08:33
 8/9 anonim ***** válasza:
77%
Attól függetlenül, hogy furán viselkedik, fontos, hogy mindenféle mendemondának se adj hitelt feltétlenül. Írtad, hogy ha valaki bármi olyat mond amiből az derül ki: megcsalt, akkor lapát...
2020. jan. 23. 08:36
 9/9 A kérdező kommentje:
7-es szerintem nincs igazad. Ezzel fejezi ki, hogy jelentek neki valamit. Meg ha nem tetszenék neki, minek jönne, minek vállalna fel nyilvánosan? Az exemnek ilyen eszébe nem jutott sose. Még talán a nőnapi virágomat is az anyja vette meg.
2020. jan. 24. 16:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!