Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik ebben a kategóriában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik ebben a kategóriában tanácsokat adnak, azoknat tényleg ilyen tökéletes a kapcsolata?

Figyelt kérdés
Annyi tökéletes, mintaszerűen erkölcsös, csillogó értékrendet sejtető választ látni itt. Semmi játszmázás, mellébeszélés, csak az őszinteség és szókimondás. Mindez nagyon szép, de vajon fedi is a valóságot?
2020. jan. 21. 08:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
17-es 20-as vagy vagy te vagy Marvel kapitány? Á, nem ő nem mondana ilyet. :D
2020. jan. 21. 13:26
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
12-es ha annyira tökéletes akkor miért nem vele foglalkozol, és miért itt szórakozol más emberek nehézségein? Hm?
2020. jan. 21. 13:29
 23/30 anonim ***** válasza:
73%
#22 ez elég gyenge lett, kár erőlködnöd.
2020. jan. 21. 13:47
 24/30 anonim ***** válasza:
0%

Nagy többség aki annyira hangoztatja, hogy milyen tökéletes a kapcsolata előfordul olyan is akinek van egy harmadik társa is, aki valójában az egójukat hivatott közvetíteni a rajongóknak. Ezt a kis kütyüt nevezik mobilnak amin csók közben is rajta lóg a keze, és nem a pillanat örömére figyel, hanem az érdekli, hogy mennyi lájkot kap, vagy éppen kit fog ezzel idegesíteni a közösségi oldalon. Van ilyen is! Millió ilyet olvastam már mikor a szakmai dolgokat keresgéltem az idővonalamon régebben, és nem érdekelt, hogy éppen hogy smárolnak vagy egyéb. Kb. olyan érzés, mikor egy telepata nem tudja kikapcsolni vagy használni a képességét, és több információ áramlik a kelleténél. Egy ideig idegesítő, hogy nem találja azt amit keresne, mert teli van sz*rva az idővonal, utána már csak unalmas, de van már nem követem opció is, mert régebben nem volt, de én nem használom már amúgy se. Ezt csak azért írom, mert van ilyen típus is, aki hangoztatta milyen tökéletes a kapcsolata, és kb. x idő után ment az utálkodás szintén a kezdő oldalon egymás iránt, miután szakítva mindenki ment a saját útján, mert olvastam ilyenről a gyakorin is, régebben, vagy chat oldalon is szépen kitárgyalták a volt párjukat etc. szerencsére anno az idővonalamon ilyet nem olvastam.

Akinek tényleg tökéletes, az nem fog dicsekedni vele, az megéli, és maximum belső baráti körnek mesél róla, vagy akiben megbízik, vagy a gyerekeinek majd, ennyi és nem incselkedik, és nem kacag más nyomorán, hanem megpróbál segíteni tanáccsal. Ennyi.

2020. jan. 21. 13:47
 25/30 anonim ***** válasza:
0%
Miért gyenge, mert őszintén elmondta, hogy csak szórakozni jár ide máson? És ha az a más egy megcsalt személy?
2020. jan. 21. 13:49
 26/30 anonim ***** válasza:
50%
Youtuberek is kitárgyalták már ezt a jelenséget szakítás után, láttam már ilyen youtubert is. De mondjuk itt felmerül a személyes üzenetek jogi kérdése is és a GDPR törvénye is.
2020. jan. 21. 13:51
 27/30 anonim ***** válasza:
100%
#22,25 te/ti éppen szórakoztattok az értetlenkedéseitekkel, nem pedig mások tragédiája.
2020. jan. 21. 14:07
 28/30 anonim ***** válasza:
68%
Én is segíteni próbálok itt szóval az egy dolog, hogy valaki azt írja hogy miért ne lehetnének tökéletes kapcsolatok de azt nem tudom megérteni hogy szórakozik más komoly lelki szenvedésén. Ezért írtam amit írtam. Annak üzenve aki azt írta, hogy erőlködök. Jelezve hogy nem vagyok féltékeny az ő kapcsolatára de az igenis dühítő hogy szórakozik olyanon akin nem kéne. Pláne, hogy nem tudható soha hogy ő is kerül majd hasonló helyzetbe.
2020. jan. 21. 14:11
 29/30 anonim ***** válasza:
48%

27-es bocsi de összekeversz 12-essel. Ő írta hogy csak kacagni jár ide más ember tragédiáján. Én nem.

Én azért járok ide hogy hátha tudok segíteni de nem azért hogy röhögjek a problémákkal küzdő emberen. Nyilván vannak nagyon troll kérdések amiknél én is sejtem hogy trolkodik és én is tudok válaszolni úgy, hogy nevetnek körülöttem az emberek, de ezt sem azért csinálom, hanem azért mert nem tetszik hogy valakit a tudtán kívül megaláznak, amit a válaszomba jelzek is. De olyan is van, hogy azért válaszolok úgy, hogy jelezzem hogy nem kéne hülyíteni a jó népet mert valaki jószándékból tanácsot ad és csak kamu volt az egész kérdés amit az egyik válaszoló írt mert iskolai szünet van és trolkodnak a gyerekek. Vagy azért hogy felrázzam egy éppen olyan kérdest kérdezőt hogy tudja, hogy nagyon csúnyán hülyíti a párját vagy a kiszemeltjét. Így talán segítek közvetetten annak akiről a kérdés szól és nem is tudja attól függetlenül hogy van e közvetett tapasztalatom vagy nincs de a kérdes alapján igyekszek kivülálló objektív tanácsot adni. Nem mindenki ugy ad tanácsot hogy van párkapcsolata de attól még az a tanács lehet nagyon jó és értékes mert valami lényeges dolgot észrevett kivülállóként. De az is igaz hogy ahhoz mindkét oldalt kéne ismerni. Ezt szoktam is időnként írni. Vagy azért hogy azok az emberek akik egyedül vannak azok ne érezzék a megalázó röhögő szavakat mint a 12-esé, mert ő csak ezért jár ide, ahogy írta.

2020. jan. 21. 14:45
 30/30 anonim ***** válasza:
68%
Az enyém tényleg jó, tényleg nincs mellébeszélés, őszinték vagyunk, kommunikálunk. Munka közben jövök ide, amikor unatkozom, vagy nem vagyok ráhangolódva a melóra. Nem 18-20 éves vagyok sajnos, 32 leszek.
2020. jan. 21. 15:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!