Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik ebben a kategóriában tanácsokat adnak, azoknat tényleg ilyen tökéletes a kapcsolata?
Annyira nem bonyolult nem hazudni a parunknak es nem jatszmazni vele. En azt nem ertem, hogy masok hogy tudnak ilyesmiket csinalni egy kapcsolatban. Marmint mirol tudnak hazudni pl? A megcsalas vilagos, de van akinel nincs ilyesmi es megis hazudoznak. Miert?????
Nyilvan van 1-2 hiba a kapcsolatomban, a parom gyakran neheztel ram, mert neki tobbet “kell” takaritania (nem kell, csak en lustabb vagyok, o meg turelmetlen), en meg neha unom a random nyaggatasait, de semmi komoly a mindennapokban. Egy evben kb egyszer van komolyabb nezetelteresunk. (Olyankor en bogok, o meg duzzog, hogy akkor most jol hazamegy, persze nem megy, csak mondja xD 1-2 nappal kesobb megint minden a regi. Nyilvan a boges meg a duzzogas sem tokeletes konfliktuskezelesi modszer, bar mivel ilyesmi nem fordul elo gyakran, igazabol nem izgat.)
Miért ne lehetnének tökéletes kapcsolatok. Nekem az van. 💖 Ahogy írtad. De én inkább csak nevetni járok ide.
24N
Dehogy tökéletes!!!
CSAK GYEREKEK!
Volt egyszer kétszer itt felmérés, abból kiderült, hogy a 95%- UK 18-20 év körüli gyerekes gondolkodású még gyerekek, hiába az a kor a fiatal felnőttekhez van sorolva... A kor csak egy szám, attól függetlenül még nagyon is gyerekek még minden téren!
Én ehhez mérten mérem a válaszokat!
Szóval, abszolút csak unatkozó diákok irkálnak ide, pusztán unalom, trollkodás és ismerkedés, szex kapcsolat céljából.
Ez meg is figyelhető, mikor tanítás és tanítási szünet van. Nyilván tanítási időben megáll az idióta kérdések száma, vagy legalábbis nagyobb arányban kevesebb, és helyettük jönnek a komolyabb kérdések, míg a tanítási szünet alatt csupa értelmetlen éretlen tini kategóriájú kérdések tömkelege figyelhető meg ezeken az oldalakon...
Megkeseredett férfiak és nők válaszolnak itt, akik hosszú ideje még emberek között se jártak, nemhogy párkapcsolatuk legyen.
Én azt bírom a legjobban, hogy kiírtam egy normális kérdést nőkről hogy miért nem jön össze semmi, erre olyan stílusban kaptam választ egy palitól, hogy töröltetni kellett a hozzászólást. Aztán azon a napon belül még írt 2 olyan szintén sértő véleményt, ami megint törölve lett, utána már sértette az egóját hogy törölve lett az irománya és elmebeteg módjára kezelte ezt. Utána ismét írt gusztustalan módon, hogy ő ilyen meg olyan nagy végzettségű férfi stb. Ja, persze... Ki sem mozdul az ilyen a négy fal közül.
Véleménye mindenkinek van, de nem biztos,hogy tapasztalaton alapul.Amennyiben ez mégis így van nem igazán lehet általánosan alapul venni, hiszen minden történetben mások az alaphelyzetek, körülmények.
Itt, a gyk-n,a válaszadók köre nagyrészt az a generáció akik párkapcsolat tekintetében még nagy tapasztalattal nem rendelkezik, és ezt természetesen nem bántásként írom.
Akkor viszont dühös vagyok ha olyan osztja az észt, ráadásul degradálóan, akinek még véletlenül sincs rálátása hasonló helyzetre sem, de "bölcsen" földbe döngöli azt, akihez hasonló helyzetbe bármikor kerülhet, hiszen soha nem mond,hogy soha...
A tökéletes kapcsolat pedig nézőpont kérdése.Nem hiszek abban,hogy ilyen létezik. Abban igen,hogy vannak olyan párkapcsolatok ahol jól működik a kommunikáció, megvan az összhang,hasonló az értékrend, de probléma mindenhol van.
Miről beszélünk olyan emberek között, akiknek a megcsalás is emberi dolog és nem hisznek neked, ha azt mondod, hogy neked sosem fordult meg egyáltalán ilyen a fejedben azonnali bűntudat és hányingerkeltő rossz érzés nélkül?
Komolyan, ilyen alakoknak ha felvázolod, hogy milyen a kapcsolatod és mit tanultál a korábbiakból meg milyen értékeitek vannak a pároddal, ami miatt ez most ilyen jól működik (=nem problémamentes, de hatékonyan meg vannak oldva és nem igazán térnek vissza) te leszel az, aki hazudik meg álmodozik.
Az ember jót akar, de ha olyat mond, amihez a többiek túl primitívek, hogy egyáltalán megértsék, a feje tetejére állhat a jóindulatával...
És neked? :)
Világosíts fel ha tévednék, mert én úgy tudom, hogy ide nem csak privát jeggyel lehet véleményt írni, hanem bárki írhat?
Tudod több ember elmondja a véleményét, de általában van több kategória, de nem fogok kategorizálni, csak észrevettem, hogy van aki a saját élete példáját nézve ad szubjektív véleményt, és van aki objektív véleményt ad a saját közvetett tapasztalatai alapján amit a nagy világban lát, az, hogy ő hogy gondolja, milyenek az érzései, próbálja nem szubjektivizálni, tisztelve azt, hogy minden ember különböző, és ami az egyiknek jó a másiknak nem bízta hogy jó tanács. Bár nem mindig könnyű, ha épp mocskos módon csalnak valakit, és a csaló itt kér tanácsot, hogy tudja tovább csalni a párját, szerinted mennyire foglalkozik egy ilyen kérdésnél a saját
kapcsolatának tökéletességével, ha van neki? Hm? Mert nem ez volt a kérdés! De a nagy többség a saját tapasztalatát írja le, és nem tudom honnan veszed, de sokan írták, hogy megcsalták, nem volt tökéletes a párkapcsolatuk, és otthagyta, és azóta megtalálta a párját, aki csak őt szereti.
Ha személyes szubjektív véleményre kíváncsiak az emberek akkor az őszinte ember elmondja a tapasztalatait, ha elszeretné mondani, de nem mindenkinek közvetlen tapasztalat ez sem, mert nem mindenki találta meg még a társát, mert nem mindenki van kapcsolatban, illetve olyanok is vannak akik bizonyos okok miatt egyedül vannak, de ez is olyan, hogy ez sem biztos, hogy ha jönne az igazi akkor is egyedül lennének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!