Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyik barátom erőszakosan bánt velem részegen, ti hogy viszonyulnátok hozzá ezek után?
Együtt voltunk bulizni és ez a barátom sokat ivott. Buszozni így nem akartunk, és két megállóért taxi se érte volna meg, úgy döntöttünk hazakísérem. Már az úton többször meg akart ölelni, meg olyanokat mondott hogy én vagyok a szerelme, pedig mondtam neki, hogy ezt ne csinálja. Fölkisértem a lifttel is, ott is állandóan ölelgetni akart, de mindig ellöktem, viszont egyre jobban erőszakoskodott. A végén úgy átölelt hogy nem engeedett el, pedig próbáltam kiszabadulni. Nagyon megharagudtam rá, ott is hagytam, hazamentem. Azóta folyamatosan írt hogy bocsánat amiért így viselkedett, ne haragudjak st. Még nem válaszoltam neki mert kicsit dühös vagyok rá. Ti mit tennétek? Meg tudnátom neki bocsátani? Csak én túlzom el?
L23
Nincs barátság férfi és nő között.
Az egyik mindig többet akar.
Én már ott elakadtam, hogy te kísérted haza...
Ez a legújabb módi, hogy buliból a nő kíséri haza a piás csávót?? Te tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!