Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudnátok tanácsokat adni?
Szerintem előbb is beszélhettek erről, nem feltétlen akkor este kell, hogy kiderüljön.
Mivel azt írtad, reméled, hogy ő is az, ebből az jön le, hogy nyilván nem tudod. Ha ő tudja, hogy te az vagy, ő viszont soha nem reagált erre az ő oldaláról, akkor lehet, hogy azért nem, mert már tapasztaltabb. Ha ez ott derül ki, rosszul fog téged érinteni.
Nyilván nem kell előre napirendet írni, de erről beszélhettek korábban, hogy volt-e már valakivel és ha nem, akkor ő akarja-e.
Ebben a dologban, főleg ilyen fiatalon nem a legjobb, ha valami úgy ér váratlanul, hogy pont az ellenkezőjét gondolod.
Te mióta akarod? Nem pont vele, hanem egy lánnyal. Na, a lanyokban is kb ez az idő mikor el kezd motoszkálni a gondolat de ők tovabb húzzák mert félnek.
Megsugom. En 16 voltam az elsőnel . Ez van. Pedig senkise nézte volna ki belolem. Egy kedves csondes szelíd lany voltam. A legtöbb fiu akivel ezután voltam igy tok hamar probalt rammozdulni ha elmondtam. Mert én ugye mar akkor biztos nembánom nemkell olyan sokaig puhitani. Na neeem. Nem igy van ez kérem. Sőt. Ha nem hanyagolta a dolgot 3 honapig akkor konnyes bucsut vettem tőle. A férjem volt az egyetlen akinel ezt valahogy nem tudtam betartani. Brutal odavoltam erte. :D
Érdekes,a ferjem sem bánta h nem vagxok szűz, es ugyanolyan ovatos es gyenged volt velem mint ha az lennék. Pont ezzel fogott meg asszem. Oo dejo visszaemlékezni :)
Ha megkérdezed az több okbol rosszul sülhet el, ha hamar kérdezed akkor azt gondolhatja hogy csak ez szamit neked csak ezt akarod tőle, ha volt már massal te is bestresszelsz, ő meg szintén ugy érezheti hogy akkor te is ugyvagy vele hogy nem kell ovatoskodni ,hóditani, hamar meglesz. Ha nemvolt senkivel akkor mindketten izgultok. Pedig semmi jelentősege hogy először csinaljatok vagy xedjére.
"Köszönjük bejelentésed. Moderátoraink amint tudják, ellenőrzik ezt a kérdést."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!