Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 30 és 40 év közötti nő ismerőseitek hány százaléka foglalt?
Figyelt kérdés
2020. jan. 18. 19:09
12/14 anonim válasza:
Látom azokat pontozták fel, akik megint bizonygatják, hogy a nőknek mind van párjuk.
Most kapásból tudok 6 olyan nőt, akiknek SENKIJE nincsen, se dugópajti, se szerető, se férj, senki.
Várom a lepontozást.
13/14 anonim válasza:
#10es vagyok, és rohadtul nem érdekel a lepontozás, megszoktam már, hogy egyesek számára ez a lehetetlen kategória, hogy csinos 30-40 közötti nő, nem talál hozzá illő társat, emellett nem tart fent szexkapcsolatot. Pedig ez az igazság, és mindenki gondol, amit akar.
14/14 anonim válasza:
Én sem értem itt mit lehet lepontozni amúgy? Van egy kérdés, amire mindenki válaszol, amit lát azt hogy lehet lepontozni, ami másnak a tapasztalata? Én 40 éves férfi vagyok így az ismerőseim is ezen korosztályból valóak javarészt, ami elég tetemes létszám és ebben csak azokat veszem, akikkel kommunikálok is. Ha ide venném a városban lévő összes ilyen korosztályt, akiből szinte mindenkit ismerek csak távolabb állnak tőlem stb. Én ezt látom, amit leírtam és ez valós. Én sem értem ezen mit kell le vagy felpontozni, mikor normális válaszokat adott mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!