Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom rákacsint egy pasira?
Már nagyon régen ismertük meg egymást, akkor is volt barátnője, de köztünk semmi nem kezdődött akkor el, viszont pár éve újra találkoztunk, ekkor már túl volt a váláson, ezúttal összejöttünk.
Csak 1 éve gondolkozom azon hogy hogy lehet az, hogy egy felnőtt férfi más pasira rákacsint köszönés után vagy csak úgy mikor elmegy mellette..? 2 éve egy helyen dolgoztunk, láttam ezt néhányszor, de tudtommal azok is hetero pasik voltak, párom is csajpárti amennyire észrevettem..de 1 éve elment messzebbre dolgozni egyedül és webkameráztunk, akkor is jöttek pasi munkatársai, ő köszönt és rá vagy rájuk kacsintott...én nem láttam a többieket csak hallottam a hangjukat.
Rákérdeztem, hogy mi ez meg mondtam, hogy ez nálunk nem szokás, mert melegnek nézik az embert...mi más helyeiről származunk az országnak, azt mondta ők csináltak ilyet, náluk ez nem azt jelenti mint nálunk, de azt mondta akkor mostmár nem csinálja, azóta nem is láttam ilyet tő
Le :D Nekem ez olyan furcsa, azóta is sokszor eszembe jut, gondoltam megkérdezek másokat is, hogy tényleg van ilyen, hogy egy hetero kacsintgat a munkatársára? :)
"Nem is várok több választ"
Ha eldöntötted, hogy meleg, akkor biztos úgy van. Jah nem... Mert mégis csak veled van. Akkor miről is beszélünk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!