Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/nők, egy 10 es listán mely tulajdonságok vonzóak számotokra egy férfiban?
Külső:
Teljesen mindegy milyen hajszín, csak ne legyen kopasz vagy hosszú haja. A dús göndör az ideál, de nem kikötés.
A csíszolt állkapocs nekem is nagyon bejön, de nem elvárás. Lényeg hogy ne legyen azért tokája.
Normális testalkat. Nem baj ha nem sportos, csak ne legyen dagadt vagy túl vézna ( mivel én is vékony, törékeny vagyok, ezért ez engem nagyon taszít)
A magasság teljesen mindegy, csak ne legyen alacsonyabb nálam (165cm vagyok)
Legyen ápolt és igényes. Plusz pont ha tetszik az illata és a hangja.
Belső:
-legyen humorérzéke
-intelligens
-empatikus
-türelmes
-szerény
-magabiztos
"dagadt" de legyen empatikus?
Szerény de magabiztos? :'S
Utolsó, mit nem tudsz értelmezni? Lehet valaki egyszerre magabiztos és nem beképzelt, felvágós, nagyképű. Példa: magabiztosan meg tud szólítani, de nem kérkedik azzal ha esetleg jómódú, vagy jóképű. Így már érted?
És azzal mi bajod van ha egyszerre elvárás hogy ne legyen dagadt, de legyen empatikus?
Külső:
- ad a megjelenésére (rendszeres tisztálkodás, legalább minimálisan igényes öltözködés, többé-kevésbé egészségesen eszik, testmozgást nem tartja pokolról valónak)
- nem feleakkora, mint én (alacsony vagyok, átlag testalkattal, úgyhogy ezt nem nehéz megugrani)
- kisugárzás
- szép mosoly
- sötét haj, sötét szemek előny, de nem kötelező
Belső:
- magas érzelmi intelligencia
- jó humorérzék
- figyelmesség
- legyenek saját hobbijai, baráti köre, érdeklődési köre rajtam kívül is
- kiegyensúlyozottság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!