Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinte minden nap lefexünk a barátommal mondjuk ma nem csináltuk. és 1 hete kb elkezdett csípni a vizeletem?! Többi lent
Figyelt kérdés
nah szval elkezdett csípni a vizeletem mostanság nem annyira mint legelőször....de még mindig nagyon fáj mikor pisilek mondjuk nem csak akkor mikor pisilek..:S:S:S:S
mitől lehet ezz?????hétfőn elmek dokihoz h vizsgálja meg a vizeletem:S de ez mért van??:Y segicccsetekk:ö
köszi előre is a normális válaszokat:D
2010. júl. 21. 22:02
11/30 A kérdező kommentje:
de holnap csak délután lesz rendelés és a barátommal meg találkozok
de akkor majd meg oldom vhogy holnap elmek!
2010. júl. 21. 22:21
12/30 anonim válasza:
Okés, értük. továbbra is fenntartjuk, hogy orvosra van szükséged, mielőbb. van még kérdés? előző vagyok.
13/30 anonim válasza:
Ha nincs más panaszod, csak hogy csíp a vizeleted, akkor nem valószínű jphy gombás fertőzésed van, az viszketne, égne is. Sima vizeletvizsgálatnál viszont nem szűrik ki ezeket, ahoz megkell vizsgálnia a nőgyógyásznak.
14/30 anonim válasza:
Akkor elmész délután, a barátod meg kibírja, hogy csak este vagy másnap találkoztok. egy egészséged van, ne legyél már ilyen buta, jajj!
15/30 A kérdező kommentje:
okés akkor holnap elmek dokihoz
2010. júl. 21. 22:22
16/30 anonim válasza:
Ha lehet, inkább az urológiára menj, ott foglalkoznak ilyen panaszokkal, NŐKNÉL is, mielőtt jönne valami nagyokos, hogy az urológus a csak a férfiak bajaival foglalkozik.
17/30 A kérdező kommentje:
de anyumék nem tudják h szexuális életem is van...csak azt tudják h csípp:S:S:S:S:s
2010. júl. 21. 22:28
18/30 anonim válasza:
Hány éves vagy? Ha már betöltötted a 14-et kísérő nélkül is mehetsz dokihoz és a dokit köti a titoktartás, a szüleid azt se tudják meg, hogy egyáltalán orvosnál voltál!! menj el légyszíves, a TAJ kártyádat kell magaddal vinned meg a személyidet, lakcímkártyádat! ennél többet már mi sem bírunk segíteni, távgyógyítók se vagyunk!!
19/30 anonim válasza:
ha csíp akkor nem biztos h felfázás.nekem volt egy szép kis fertőzésem és az is úgy indult h csípett amikor pisiltem...van folyásod??ha igen akkor milyen?és ne hétfőn menj orvoshoz hanem holnap mert ez nem játék!!
20/30 anonim válasza:
csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy a felfázást nem úgy kell elképzelni hogy hidegben vagy és akkor felfázol, hanem úgy, hogy baktérium jut a húgycsövedbe valamilyen úton, ez leggyakrabban szex közben szokott megtörténni. Tehát a szextől van ez a bajod, és miután kikúráltad a legjobb mindig szex után pisilni közvetlenül, mert kimossa a baktériumokat. De amíg nem múlik el, ne szexelj, de ezt majd az orvos is biztos elmondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!