Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randiznátok olyannal akinek tetoválása van, ha ti nem vagytok oda ezekért?
Megismerkedtem egy férfivel, nagyon szimpatikus és értelmes. Jól éreztem magam vele. Aztán a beszélgetésekből kiderult hogy van rajta bőven tetoválás, a vállain, felkarjain, hatán, bordáin meg a combján is.
Igazából pólóban és rov8d nadrágban sem látszanak ki de sosem szerettem a tetoválást...
Ti e tudtátok/tudnátok fogadni ezt?
27 vagyok a férfi 33.
Engem a nőkön nem vonz a tetoválás. Ha kicsi és takarható, akkor "eltűröm", de ha nagy és látható helyen van, akkor már nagyon meg kell fognia valaminek az illetőben.
A nonfig pr0li tetkók és "ribirendrendszámok" nálam kizáró tényezők.
32F
A vilag egy resze elkezdodott visszarendezodni. Korunk felvarrt, fultagitos meg rengeteg egyebb egyedinek gondolt kiegeszitoje eremenyekent lassan megkulonboztethetetlen lesz a trendi csavo az ausztral bennszulottektol. Pont ennyire egyedi. Aztan az is kerdes, hogy aki a kulsejet "diszitgeti", az vajon milyen belsot takar. Leginkabb takargat. Mert az pontosan az ellenkezoje szokott lenni. Minel tobb a matrica, annal kevesebb a racio.
En egeszen biztos vagyok benne, hogy olyan merteku ertekrendi elteres van koztunk, hogy semmi ertelme meg belekezdeni sem. Viszonylag eleg hamar meg szoktam kerdezni ezt, mert nalam szuro feltetel.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!