Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy bárban/kocsmában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy bárban/kocsmában meghívnak 1-2 italra, akkor le kell feküdnöm az illetővel?

Figyelt kérdés
Egy buliban egy férfi meghívott 2 vodkanarancsra, ezt elmeséltem a barátnőimnek. Kérdezték lefeküdtem e vele, vagy legalább lesz--tam-e. Mondom nem, miért kellett volna és azt mondták, hogy hát a szex mkatt hívnak csak meg italra. Én eddig sose feküdtem le egy meghívómmal se, nem gondolom, hogy muszáj lenne😅 Vagy csak én gondolom így?

2020. jan. 16. 19:32
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%
Egy FÉRFI az italmeghívást gesztusnak tekinti nem pedig viszonzást vár tőle (egy köszönöm bőven elég). Egyébként meg legyél óvatos az italmeghívásokkal és ne a pasi kezéből vedd át hanem a pultostól, s soha ne hagyd őrizetlenül a piád! (akkor sem ha te vetted magadnak)
2020. jan. 16. 23:02
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

Engem is hívtak már meg pusztán jófejségből, úgy, hogy nem akartak semmit. Példa: álltam sorban a pultnál, beszédbe elegyedtem az előttem állókkal, és amikor sorra kerültek, a társaság egyik férfi tagja tőlem is megkérdezte, hogy mit kérek, és a saját körükkel együtt fizette az enyémet is (a pultostól vettem át az italt).

Nem várt érte semmit, társasággal volt, a barátnője is ott volt. Utána ha összefutottunk a buli közben, csak köszöntünk egymásnak.

Ilyen esetem sokszor van, igaz, főleg olyanokkal, akiket valamilyen szinten ismerek, de a fent leírt esetben életemben először láttam a fickót.

Lehet, én mozgok más körökben, de valahogy még fel sem merült soha, hogy egy-két italért bárki bármit várna el. :)

2020. jan. 17. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!