Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy bárban/kocsmában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy bárban/kocsmában meghívnak 1-2 italra, akkor le kell feküdnöm az illetővel?

Figyelt kérdés
Egy buliban egy férfi meghívott 2 vodkanarancsra, ezt elmeséltem a barátnőimnek. Kérdezték lefeküdtem e vele, vagy legalább lesz--tam-e. Mondom nem, miért kellett volna és azt mondták, hogy hát a szex mkatt hívnak csak meg italra. Én eddig sose feküdtem le egy meghívómmal se, nem gondolom, hogy muszáj lenne😅 Vagy csak én gondolom így?

2020. jan. 16. 19:32
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
13%
Tehát egy 10-esért már szopnál?
2020. jan. 16. 20:08
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
Vodka narancs, gólyatábor óta nem ittam olyat :(
2020. jan. 16. 20:14
 13/22 anonim ***** válasza:
26%
Alkohol problémáid vannak?
2020. jan. 16. 20:15
 14/22 anonim ***** válasza:
86%

Én csak akkor hívok meg ismeretlen nőket italra, ha akarok tőlük valamit, általában szexet. De ha nem jön össze, engem annyira az se érdekel, nagy számok törvénye alapján valamelyik majd bejön. (10-ből 5 esetben szokott lenni valami, az se kényszer, ők másznak rám)

De az, hogy megyek dolgozni, aztán kollégákkal kávézunk, és mondjuk én fizetek egy kör céges kávét 150 Ftért mindenkinek, azért nem várok el semmit (se nőktől, se férfiaktól), majd valaki visszahív később.

2020. jan. 16. 20:23
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Férfiként mondom hogy szomorú az a világ ahol néhány piát a nő minimum sz.pással hálál meg. Bakker, egy átlagos prosti igényesebb es büszkébb ennél
2020. jan. 16. 20:48
 16/22 anonim ***** válasza:
0%
minimum anál.
2020. jan. 16. 21:03
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Ezek aztán "barátnők" a javából, kérdező! :(
2020. jan. 16. 21:13
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
bocsi de 1. mindenfélétől nem kell italt el fogadni simán tehetnek bele valamilyen drogot! 2. nem! ha meg hív valaki egy italra akkor jobb ha nem süllyedsz le oda hogy 1-2 italra már szexelj vagy lecumizd az illetőt! 3. ha elsőnek beszélgettek kb fél- 1 órát és akkor hív meg viszont látod rajta hogy normális nem csak 1 éjszakát keres és buli után elkéri a számod na az már teljesen okés (nem a szex) hanem randi azt utána miután meg ismertétek egymást...! :S szerintem 21f....
2020. jan. 16. 22:33
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Pont beszélgettem nemrég egy pasival az utcán, sokkal idősebb volt nálam. Arról beszélt, mennyire gázak a magyarok - hogy mindent kényszerből tesznek. Ha meghívunk valakit nem azért tesszük, hogy viszonozzák, vagy legalábbis nem ezért kellene, ahogy ajándékokat sem azért veszünk. Ő is ezt mondta, hogy jófejségből sok embert (nem csak nőt) hívott már meg, azok meg kényelmetlenül érezték magukat, azon voltak, hogyan viszonozzák azt a pár száz forintos szívességet...Nevetséges. Bár én fiatal vagyok, de ha társaságban iszunk és egy srác ad nekem egy húzós/rövidet/akármit, hát eszembe sem jutna, hogy szexelni akar. Ilyen inkább csak a gyakorin van, vagy a kétségbeesett középkorú korosztálynál...Élőben az emberek ennél sokkal de sokkal félénkebbek, legalábbis felénk. 26/N
2020. jan. 16. 22:35
 20/22 anonim ***** válasza:
48%
barátnőid hova járnak?
2020. jan. 16. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!