Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit válaszoljak az exemnek?
Rám írt,hogy elmennék-e vele vásárolni ruhát, békében szakítottunk több mint 1 éve, de nem szeretném erőltetni a dolgot. Nem megcsalás és vita miatt lett vége.
Kicsit karakán a stílusom és nem szeretném megbántani,nem érdemelné meg, viszont szeretném visszautasítani az ajánlatot. Hogy tudnám finoman ezt közölni vele?
-Ne válaszolj.
-Írd, hogy nem teszed, mert nem akarod megbántani a párod.
-Írd meg neki, hogy nem egészséges közeli kapcsolatot ápolni az exekkel, hacsaknem van közös gyerek.
Úgy tippelem Te vagy a nő...?
Igen, én vagyok a nő! Nincs közös gyerek.
Köszönöm a válaszod!
Én a "no contactra" szavaznék, hiába hangzik kegyetlenül.
Ha nem akarsz vele újra összemelegedni, akkor nincs semmi dolgotok egymással.
Sose értettem minek kell ez az álszent "finomkodás". Pont ettől érzi magát szánalmasnak az ember, ha az őszinte beszéd helyet nyomják ezt a kerítő, ám udvarias lerázó dumát. Attól még mindenki tudja, hogy az erőltetett udvariaskodás mögött csak üres szavak vannak.
Írd meg neki ami a kérdésben van: "békében szakítottunk, de nem szeretném erőltetni a dolgot."
És ennyi.
Nem tudom eldönteni, hogy ez az ő döntésképtelenségét tükrözi, vagy szar újrakezdős randi..
Mondd meg, hogy nem tartod jó ötletnek, mert már nem vagytok ilyen viszonyban!
"Ne haragudj, nem szeretnék. Szép napot!"
Ennyi, ne bonyolítsd túl!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!