Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdenél alkoholista de csupaszív pasival?
Balázska, indulhatna végre az a youtube csatorna.
Egyébként tegyél magad elé egy phasza kis mérleget. Nők, párkapcsolat az egyik oldalon, másikon ez az értelmetlen ivás. Melyikre van nagyobb szükséged? A kettő együtt nem fog menni. Amíg az ivás megy, ne is reménykedj. Azok akik alkoholistával élnek együtt, vagy legalábbis azok többsége, úgy került ide, hogy a kapcsolat során alakult ki/derült fény a másik alkoholizmusára, nem pedig elolvadtak,amikor látták minden nap délután 4kor a szomszéd Pistit a pennyben megvenni a napi adagot, és gondolták"nekem ő kell, állati szexi azzal a petpalackkal"
Apám is alkesz volt, így már gyerekkoromban megfogadtam, hogyha lesz pasim, olyat választok, aki nem iszik.
Olyat is választottam. Inkább legyen ronda, vagy kövér, csak rendes legyen. Tehát te nem jöhetnél szóba semmiképp.
"iszonyatosan tud szeretni, de.." Hajhh, ha tudnád hány pasi van, aki így szeret, és egyáltalán nem iszik alkoholt?
Szóval ez édeskevés. Kihagyhatatlan ajánlat. ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!