Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ha a párotok (normál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha a párotok (normál testalkatú) minden héten egyszer egy nap böjtöl, hogy állnátok a dologhoz?

Figyelt kérdés

Böjt alatt értendő, hogy nem eszik semmit, inni csak és kizárólag vizet iszik aznap.

-Komplett hülyének gondolnátok érte és próbálnátok lebeszélni.

-Kikérdeznétek, hogy miért teszi.

-Gondolnátok, hogy végülis ez lehet olyan, amit magatok is kipróbálnátok.

Válaszotokat majd legyetek szívesek indokoljátok.

2020. jan. 15. 21:51
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Úgy képzeljétek el, hogy nekem ez a hidegzuhanyom. A szüleim jóvoltából nekem igazából csak komfortzónám volt a gyakorlatban, mert elég jól védve voltam. Meghaltak, nem lett komfortzónám, újra kellett teremtenem magamnak. Mivel akkoriban fizikai munka mellett akár három napig is volt, hogy egy falatot nem ettem (nem volt pénzem rá), így a koplalás hozza elő bennem a komfortzónából való kilépés érzetét. Mindemellett emlékeztet arra, hogy ahogyan akkor képes voltam kikeveredni a pácból, eztán is képes leszek, plusz jobban esnek sokkal azok az apró dolgok, amikről azelőtt tudomást sem vettem, mert oly természetes volt, akár a lélegzetvétel.
2020. jan. 15. 22:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Természetesen kipróbálásra promózni nem promoznám, mivel nem lenne ugyan az a jelentése. Csak érdekeltek a reakciók.
2020. jan. 15. 22:24
 13/21 anonim ***** válasza:
28%

Inkább menj pszichológushoz. Az való neked, mivel a múltban ért sérelmet a mai napig nem tudtad feldolgozni.

Az indok, ami miatt csinálod meg nevetséges és szánalmas.

Különböző böjtök vannak, amiknek szabályai vannak. De te NEM böjtölsz, csak koplalsz, direkt éhezteted és sanyargatod magad. Ez pszichés eset.

2020. jan. 15. 23:03
 14/21 A kérdező kommentje:
Dehát nincsen pszichés problémám 13. Jól érzem magam. Edzek is. Az meg úgy működik, hogy az izmaimnak mikosérüléseket okozok edzés során. Most akkor az is hülyeség lenne?
2020. jan. 15. 23:08
 15/21 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem megkérdezném, hogy miért. És vagy rá tudna venni, ha látok benne rációt, vagy nekem lenne jobb módszerem arra, amit ő szeretne megvalósítani általa.
2020. jan. 15. 23:11
 16/21 anonim ***** válasza:
36%

Attól, hogy a tested épp, még a lelked egy roncs, amit bizonyít is az az indok, amit a koplalásod indokaként írtál.

Amit csinálsz, az az egészségedre így KÁROS.

2020. jan. 15. 23:16
 17/21 anonim ***** válasza:
71%

Időszakos böjtöt tart (intermittent fasting). Nagyon jó egészségi velejárója van. Konkrétan azt gondolom a barátnődről, hogy okos és képben van a táplálkozástudományban. Én havi 2x csinálok 24 órásat, kb heti 2x 16 órásat.

31n

2020. jan. 15. 23:33
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó kommentedet nézve visszaszívom. Mivel nem a táplálkozástudományi aspektusát nézed így inkább megkérdezném, hogy nem-e kell pszichológusi segítség egy traumát feldolgozni?
2020. jan. 15. 23:36
 19/21 A kérdező kommentje:
#16. Hogy jól vagyok, az a lelkemre is áll. Ha káros volna, az az elmúlt év alatt bizonyára kiderült volna. Nem haragszol te rám vagy valami, mert nagyon agresszívan nyilvánítassz véleményt.
2020. jan. 15. 23:38
 20/21 anonim ***** válasza:
0%

A válaszom nem agresszív, csupán a valóságot tükrözi, ami neked nem tetszik. Nem kell tagadni, hogy lelkiekben nem vagy a toppon. A másik válaszoló is írta a pszichológust. Ha már ketten említjük, akkor inkább jobb, ha elgondolkozol rajta, hogy igazunk van.

Én 3 éve veszítettem el anyukámat hosszantartó betegség után, át tudom érezni, hogy mit érzel. Amit te csinálsz, az őrültség és nem normális dolog főleg, amivel magyarázod, hogy miért is sanyargatod magad egy napig. Ezért mondtam, hogy a múltban elszenvedett traumát nem dolgoztam fel, amiben segíthet egy pszichológus.

De felőlem sanyargasd magad. A gyomrod össze fog szűkűlni, rosszul leszel, le fogsz gyengülni és állítom, hogy egy napot nem fogod így végigcsinálni.

Ezért írtam, hogy a léböjt kúrát másképpen kell csinálni. De mivel ez nem léböjt kúra, akkor csak önpusztító életmód.

2020. jan. 16. 06:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!