Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érti egyre kevesebb nő mit kell csinálnia ahhoz, hogy megállapodhasson?
"Nem látom, hogy bárhol is szidtam volna bárkit is."
Non-stop ezt csinálod. Ha "nem látod", menj az Ofotértbe, ahol kiváló szemüvegakciók vannak.
Békélj meg azzal, hogy nincsenek szabályok arra, hogy ki mikor állapodik meg.
Dédmamámnak még 70 éves korában is megkérték a kezét.
Az ilyen hapsikat, mint te, ki kéne lőni a Holdra, mert annyira kártékonyak és feleslegesek vagytok. Ijesztő, hogy ilyenek egyáltalán létezhetnek. Tipikus agresszív, bántalmazó, kisebbségi komplexusát a gyengébbeken levezető *#&ˇ~ vagy.
#21:
De az a nő, aki úgy gondolkodik, hogy szexet úgyis kap amikor akar, az nem is akar megállapodni.
"Talán jobb csak élni a mának...."
Sokan azért, mert úgy gondolkodnak, mint az, aki ezt írta olyasféle történetek után, mint amin ő is átment: szerelemből költözött össze egy pasival és szerelemből szült gyereket neki (!? miért, magának nem?!), ráadásul az egészből azt a következtetést vonja le, hogy jobb élni a mának ahelyett, hogy arra jutna, hogy ésszel (is) kell csinálni, nem csak menni a hormonjaink után, akkor összejöhet.
"Olyan fiatal vagy még. Fel a fejjel!"
Na ez az, ez az etetés megy. Nem, ha egy 33 éves nő vagy, és még két évvel később sem találsz magadnak valakit, akkor akár elkezdhetsz lottózni is párkeresés helyett
#27 Te egy ku.rva rosszindulatú ember vagy, most bújt ki a szög zsákból. Fogadok, hogy nincs senkid, vagy ha van, azt már utálod. Vagy ő téged, amit nem csodálok!
Te hány éves vagy amúgy?
#28:
Kettőnk közül én teszek jobbat neki. Én. kimondom a kellemetlen igazságot, hogy már nincs sok ideje, de meg "Minden rendben lesz, fiatal vagy még" szöveggel áltatod. Nem, megállapodási szempontból nem fiatal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!