Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek gáz hogy le...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz hogy le szólította az exem barátnőjét?

Figyelt kérdés
Éppen mentem a dolgomra erre ő pont itt volt és nézet hát nekem se kellet több én is mélyen a szemébe néztem, miközben rájöttem hogy az exem újj nője szóval oda léptem és rá kérdeztem hogy ő e az mire a felelete igen volt. Erre fel tettem neki pár kérdést mert kíváncsi voltam hogy kavart e vele már akkor Mikor mi együtt voltunk. Aztán tök jól el beszélgetünk mondta hogy reméli nincs harag köztünk mire én nmondta hogy nincs szerintetek ez most gáz?? Mit gondolhatott rólam?

2020. jan. 14. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
20%
Elég gáz vagy..
2020. jan. 14. 16:36
 2/3 anonim ***** válasza:
67%
Persze, hogy gáz. Komplett idiótát csináltál magadból. Jót fognak röhögni rajtad.
2020. jan. 14. 16:38
 3/3 anonim ***** válasza:
70%

kicsit fura, de azt írod, hogy jól elbeszélgettetek, szóval gondolom akkor nem volt kínos meg semmi

annyira így nem tűnik gáznak a szituáció

2020. jan. 14. 17:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!